Normális babáknál a nagy pocak? 21 hós kislányom 10 kg és 84 cm (tehát kifejezetten vékonyka), de olyan nagy pocija van, ez más babáknál is így van?
Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 20:50
1/7 anonim válasza:
Az én kislányom is,ő 13 hós 8200 gramm, ő is pici, de vékonynak nem olyan vékony, de ehhez képest nagy a pocija neki is, főként evés után.
2/7 anonim válasza:
Igen, normális. Ez a babás kinézet kb óvodáskorban fog kicsit átalakulni, de még akkor sem fog teljesen felnőttessé válni a testalkatuk. Kisiskoláskorra eltűnik az aránytalanul nagy has, de még mindig kisgyerekes lesz a testalkat, az csupán a serdülőkor után lesz felnőttes.
3/7 A kérdező kommentje:
Ok, köszi!
Most fürcsinél néztem, hgoy olyan kis pocakos, de sztm még ki is dűti :)
Mondjuk havonta járunk tanácsadásra, azért gondolom a doktornőnek is feltűnt volna, ha nem lenne normális.
Kicsit megnyugodtam, azért írjon még más is!
2010. jún. 26. 20:56
4/7 anonim válasza:
szerintem ez minden kisgyereknél így van.az ő hasizmuk még nem olyan mint egy felnőttnek.szerintem. És ők még nem húzzák be a hasukat!:D
5/7 anonim válasza:
20 honapos a kislanyom es 14kg,84 cm,o is pocakos.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszaitokat, most már tényleg megnyugodtam!
Jó egészséget mindenkinek!
2010. jún. 27. 09:02
7/7 anonim válasza:
Szia.Kislányom 14 hónapos,84cm és 10 kg,de akkora pocakja van,mint Döbröginek,pedig annyira sokat azért nem eszik.Majd kinövik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!