Ki az, aki szintén április 28-án szült, mint én?
ápr. 5-én szültem, 28-ra voltam kiírva:)
hol laksz?
én is magányos vagyok:)
én szegedi vagyok, de képzeld, a szüleim kalocsa környékén laknak én is ott éltem régen.
megyünk nyáron a szüleimhez többször is:)
én az egyetem miatt költöztem ide:) és az egyetem alatt ismertem meg a férjemet, így itt maradtunk.
de, nagyon rossz a szüleim nélkül, főleg így, hogy babák vannak.
2 kislányom van, egyik szeptemberben lesz 3 éves, másik kedden lesz 3 hónapos.
valamelyik faluban laktok kalocsa körül?
nem, nem miske, a másik irány pont :)
az enyém kedden fogja kapni a 2 hónapos oltást, igaz, akkor már 3 hónapos lesz, de ő kicsit korábban született a kiírtnál, ezért csúsztatták, meg voltak szegénynek baja is.
a nagy szeptemberben menne óvodába, akkor lesz 3 éves, de még egyáltalán nem szobatiszta és szerintem nem is lesz. úgyhogy én kettőt pelenkázok:)
nyugi, nem fogja megviselni az oltás, max. kicsi láza lesz, vagy hőemelkedése. csak a 15 hónapos oltás a gáz.
ha van kedved, majd írd le a napirendeteket, mennyit eszik, hogy alszik stb.
jó éjszakát:)
Nem nehéz két gyerekkel, igy, hogy még a nagyobbik is otthon van? Vagy bölcsibe szoktad vinni?
Épp ettől tartok, hogy ha belázasodik, azt hogy viseli! A héten is volt olyan nap, hogy egész nap nyűgös volt és szinte egész nap sirt, kivéve mikor aludt, de olyan meg nem sok volt.
Hát olyan nagy rendszer nincs még a napjainkban. Éjszakákat átalussza hellyel-közzel, de nincs fenn sokat. Este 8- 9 körül eszik utoljára, aztán ha elalszik, legközelebb csak hajnalban ébred 4-5, de van, hogy 6-7 óra körül. Ha este 9-kor nem kel fel, akkor felkel éjfél után picivel és akkor eszik, de ez változó. Mostanában inkább még eszik egy nagyot este, és csak hajnalban kel, akkor is csak nyüsszög picit, hogy már nem alszok ám.:-) A hajnali/reggeli evés után még lefektetem magam mellé, 1nap 1x megengedett, hogy velem aludjon. Aztán ilyenkor sokat tud aludni. Van, hogy 11-ig, mint most:-)Nappal nem szeret sokat aludni. Eszünk, büfizünk, aztán lerakom a pihenőszékébe vagy kitámasztom a hátát párnákkal és lerakom az ágyra, beszélek hozzá, mostmár ő is gagyog meg nevetgél, úgyhogy ez tetszik neki egy darabig. Amikor már megunta fel kell venni és járkálni kell vele, de az se mindegy hogy tartjuk, addig nyűglődik amig úgy nem helyezzük a karunkon, ahogy neki tetszik. Cumi a szájba és jön a séta körbe a házban.:-) Picit el van kapatva, kézben alszik szinte mindig. Meg ezt szereti, ha fel van véve. Próbálom beleszoktatni a pihenőszékbe, hogy tudjak mellette főzni, meg mást is csinálni. Most még a házimunkát úgy végzem, hogy átadom másnak addig a babust, vagy a páromnak, vagy anyósomnak, vagy ha alszik addig. Mindjárt ébred a babum... farkaséhesen :-D , majd irok picit később. Addig ird meg te is, nálatok, hogy zajlanak a napok!:) Te babád anyatejes, vagy tápszerezni kell? Annyi ilyet olvasok itt, hogy nincs tejük az anyukáknak már a kezdetektől szinte, hogy már én is félek nehogy elapadjon. Ja, és még azt szerettem volna megkérdezni, hogy a te babád is hasfájós?
Megyek, mert már pislog a szivem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!