Kétségbe vagyok esve! Kisfiam nem akar enni, úgy hiszem cumizavara van! Mit csináljak?
3 hónapos. Csak játékcumit kapott, mert mindig a mellemen akart lógni. Már jóideje szopni is úgy próbál, mint amikor cumizik. Rossz a szájtartása, emiatt nem hatékony a szopás, mindig belefárad, beleun. Csak éjjel, kómásan tudom rendesen etetni. Nappal bedühödik, hogy nem jön neki rendesen a tej. Csak 40-60 grammokat eszik, és 2 hete nem is hízik. Tápszert írtak fel, azt meg nem fogadja el sem kanállal, sem pohárból, de még cumisüvegből sem. Már kettőt próbáltunk.(Humana, Beba)
Kiborít az állandó nyűglődés és aggódom is miatta. Mit csináljak?
Meg mindig szoptatasz?
Nekunk 9-10 honaposan allt be a cumizavar. Most meg vakarozom es remelem ismet csak az lll-esek segitenek.
Szia!!!
Pont itt vagyok. Igen, még mindig szoptatok, de azóta nem használ cumit a picim, ha megkapja mostanában csak játszik vele, de nem cumizik. Olyannyira szopik, hogy folyadékot nem is fogad el. (mondjuk ezt bánom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!