Kétségbe vagyok esve! Kisfiam nem akar enni, úgy hiszem cumizavara van! Mit csináljak?
3 hónapos. Csak játékcumit kapott, mert mindig a mellemen akart lógni. Már jóideje szopni is úgy próbál, mint amikor cumizik. Rossz a szájtartása, emiatt nem hatékony a szopás, mindig belefárad, beleun. Csak éjjel, kómásan tudom rendesen etetni. Nappal bedühödik, hogy nem jön neki rendesen a tej. Csak 40-60 grammokat eszik, és 2 hete nem is hízik. Tápszert írtak fel, azt meg nem fogadja el sem kanállal, sem pohárból, de még cumisüvegből sem. Már kettőt próbáltunk.(Humana, Beba)
Kiborít az állandó nyűglődés és aggódom is miatta. Mit csináljak?
www.lll.hu
Szerintem tőlük kérj tanácsot szoptatás terén, jobb helyet ettől nem találsz, meg tudják oldani a problémádat, ne m lesz semmi baj! Fel a fejjel!
Én öt hónapig fejtem, amikor a tejleadó reflex nem indult be , lehet gura lesz amit irok, de próbáld ki: elkezdtem ingerelni, tekergetni határozottan mindkét mellbimbóm. Nem telt el fél perc és már indult is! Ezt szopi előtt is csináltam hogy jobban jöjjön neki mert ő sem kinlódott vele, inkább nem evett. A tápipótlást szopi előtt attam üvegből, közben ingereltem a mellem, igy mire az üvegből kiitta, már rögtön tettem cicire, ahonnan folyt tovább a tej. Igy ettünk jó darabig. De felhivom figyelmed, ha tápit adsz, egy idő után el fog maradni a szopi:( sajnos a babám nekem sem evett , nem hizott, állandóan nyügös volt, igy már nem érdekelt hogy mit, csak egyen szegény! Mostanra már visszajött igy szépen az étvágya, megnyugodtam
végre. Sok türelmet!
www.lll.hu
Nekem is ok segitettek megpedig telefonon keresztul.
Nagyon ketsegbe voltam en is esve.
Probalkozz! Hivtam tobb szamot, addig amig valaki felvette.
Jo hogy vannak ok.
vigyazz, mert en elmentem szoptatasi ambulenciara hasonló gonddal (nekem 2 hetes volt akkor a babam, egy hetig korhazban volt, ahol nem is cumit, hanem ilyen nagylyuku cuclin at etettek), es annyira eroltettek a cicim a szajaba, hogy uvoltott, azota ha mellre akarom tenni uvolt, pedig elotte imadott még komfortcicizni is.
most harom hetes mult, neha kerdi a parom, amikor nagyon sir, nem teszem e cicire, en megprobalom, de sír nagyon, nekem meg a szivem szakad meg, igy egyre ritkabban probalkozok :(
en meg azt hittem keves a tejem, vettem szoptanítot (keress rá, lehet neked hasznalni fog), amig el nem mentem az ambulenciara azzal mukodott az etetes, de amiota nem fogadja el a cicim, azt sem tudom hasznalni :(
Köszönöm szépen!
Felhívtam az lll-től egy tanácsadót.
Nálunk tényleg cumizavar van. Azóta szigorú cumimegvonás. Szerencsére a kisfiam jól viseli, csak nekem fárasztó. Tulajdonképp engem használ cuminak, és végig a mellemen van, amíg nem kerül olyan mélyálomba, hogy nem veszi észre, hogy leteszem. A sétákat viszont egyelőre nem tudom megoldani. (eddig végig cumizott a babakocsiban). Viszont ma reggelre majd szét csattannak a melleim, és most is 150 grammot evett. :) Szóval azt hiszem, szerencsés vagyok és tényleg jó, hogy van az lll. A tápszert meg remélem jól elsűlyeszthetem a szekrényben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!