Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » "Kakicsalogató" tippek csak...

"Kakicsalogató" tippek csak anyatejes babának?

Figyelt kérdés
Babámnak 4 hónapos koráig minden nap volt a pelusban kaki, akár 4-5* is. Azóta viszont minden átmenet nélkül 3-4 napig sincs. Tudom, hogy ez anyatejes babánál nem gond, de most már megint a 4. napon tartunk, és már kezdi zavarni, hogy nem sikerül kakilnia. Mit tehetnék, hogy segítsek neki?
2009. márc. 27. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
Tornáztasd a lábát, bicikliztesd. Hasmasszázs is segíthet, keress rá az interneten a babamasszázsra.
2009. márc. 27. 15:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Sajna a torna és a masszázs nem jött be, azt már próbáltam. + a kamillás teát is.
2009. márc. 27. 15:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nagyon zavar adj neki glicerin kúpot,tuti siker.4.nap után én is szoktam alkalmazni
2009. márc. 27. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Mi az alábbiakat használjuk, mindig felváltva hogy ne szokjon hozzá.

1. Kamilla tea éhgyomorra.

2. Hőmérőzés (ez a legritkábban)

3. Glicerin kúp 2mg-os fele. Csak 3/4- ig tolom be a popsijába és megvárom hogy Ő kitolja. Ha nem hoz eredményt 20 perc múlva felteszem neki, de ez ritka hogy ne legyen eredmény.

4. Duphalac szirup

Remélem valahogy sikerül. Tudom milyen nagy kín. Nekünk néha 7-8 napig nincs széklet.

2009. márc. 27. 15:39
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, próbálkozunk
2009. márc. 27. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, nálunk is hasonló volt a helyzet, a fentieket kipróbáltam én is, sikertelenül; bár a hőmérőzés egyszer sikerült, amikor a lázát mértem: tehát addig nem csináltam jól, mert nem tartottam elég ideig a popójában. Mire a digitális hőmérő megmérte a hőjét, a kaki is kijött :) De ezt a módszert nem szabad rendszeresen.

A tuti befutó viszont az volt, hogy én megettem minden nap vagy egy üveg szilva, vagy egy konzerv barack befőttet, esetleg almakompótot. Ez mindig segített, próbáld ki..persze a te bélműködésed is beindítja, de kit érdekel, nem? :)

4,5 hós baba anyukája

2009. márc. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!