"Kakicsalogató" tippek csak anyatejes babának?
Szia! Mi az alábbiakat használjuk, mindig felváltva hogy ne szokjon hozzá.
1. Kamilla tea éhgyomorra.
2. Hőmérőzés (ez a legritkábban)
3. Glicerin kúp 2mg-os fele. Csak 3/4- ig tolom be a popsijába és megvárom hogy Ő kitolja. Ha nem hoz eredményt 20 perc múlva felteszem neki, de ez ritka hogy ne legyen eredmény.
4. Duphalac szirup
Remélem valahogy sikerül. Tudom milyen nagy kín. Nekünk néha 7-8 napig nincs széklet.
Szia, nálunk is hasonló volt a helyzet, a fentieket kipróbáltam én is, sikertelenül; bár a hőmérőzés egyszer sikerült, amikor a lázát mértem: tehát addig nem csináltam jól, mert nem tartottam elég ideig a popójában. Mire a digitális hőmérő megmérte a hőjét, a kaki is kijött :) De ezt a módszert nem szabad rendszeresen.
A tuti befutó viszont az volt, hogy én megettem minden nap vagy egy üveg szilva, vagy egy konzerv barack befőttet, esetleg almakompótot. Ez mindig segített, próbáld ki..persze a te bélműködésed is beindítja, de kit érdekel, nem? :)
4,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!