A három hetes kislányom nem issza a vizet, sem a teát. Tápszeresek vagyunk. Mit itassak vele?
Figyelt kérdés
2009. márc. 27. 12:41
1/9 anonim válasza:
én nem adtam neki ennyi idősen még folyadékot, csak nyáron. szerintem, ha szomjas lesz, akkor inni is fog. tulajdon képpen a tápszerben is van víz.
2/9 anonim válasza:
Nekem a doktornő azt mondta a tápszer mellé nem kell más folyadék, az fedezi a baba szükségleteit.
3/9 A kérdező kommentje:
Én meg pont úgy hallottam, hogy kell folyadék a tápszer mellé, mert kiszárad! Ez hülyeség, vagy nem?
2009. márc. 27. 13:20
4/9 anonim válasza:
tegyél a teába kis cukrot, vagy a vízbe kis citromot
kell a folyadék!
5/9 anonim válasza:
Az én lányom már 5 hónapos és tápszeres. Soha nem fogadja el se a teát, se a vizet. Szerintem, ha eszik a súlyának megfelelően tápszert, az pont elég neki...
6/9 anonim válasza:
Az én kisfiam is tápszeres volt és az orvos azt mondta hogy nem kell teáztatni,csak ha elkezdődik a hozzátáplálás.Akkor kezdtünk teázni,mikor mást is evett már a tápszeren kívűl.(négy hónaposan kezdtem hozzátáplálni)
7/9 anonim válasza:
en megkerdeztem a doktornenit, azt mondta semmit
az enyem se fogadja el a vizet, teat meg nem probaltuk
szerintem ne eroltesd. miert akarsz neki vizet/teat adni? tul gyakran akar enni, vagy faj a pocija, vagy?
8/9 anonim válasza:
tápszeres babát nem kell plusz itatni, csak ha nagyon meleg van, lázas... tehát, amikor mi is többet innánk. a tápszert gondolom vízzel csinálod, tehát abból ő kiszedi azt a mennyiségű folyadákot, amire a szervezetének szüksége van.
9/9 A kérdező kommentje:
És ha megyünk orvoshoz, ahol nem tudom megcsinálni neki frissen a tápszert, mit adjak neki?
2009. márc. 29. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!