Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hetes kislányom 6-8 órát is...

5 hetes kislányom 6-8 órát is alszik két etetés között. Nem sok ez egy picit? Tápszeresek vagyunk.

Figyelt kérdés
2008. okt. 23. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem a védőnő és a doki is azt mondta hogy ebben a korban max. négy órát szabad kaja nélkül hagyni. Az én kislányom is tápeszeres. Ezért mi felébresztettük, pontosabban úgynevezett álometetést alkalmaztunk. Mindíg gond nélkül vissza aludt, vagy magát az etetést is átaludta. Éjszaka viszont nem keltettük fel. Szépen beállt a négy óránkénti evésre. Ma már fél éves és gyönyörű formás egészséges kisbaba. Sok sikert és boldogságot.
2008. okt. 23. 10:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én nappal 3 óránként adok neki tápot (előtte szopik is), mondjuk napközben nem nagyon alszik 1 óránál többet 2 étkezés közt. Viszont éjjel 5-7 órát szokott aludni, akkor én se keltem fel, így egy nap kb 5-6-szor eszik.

5 hetes kisfiú anyukája

2008. okt. 23. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha éjszaka alszik ennyit, akkor szerencsés vagy. Vacsora után én sem keltettem fel éjszaka azért hogy egyen, úgyis "szól" ha éhes. Napközben viszont 3-4 óránként azért kéne ennie.
2008. okt. 23. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!