Valami hosszabb altatódalt tudnátok?
Altató: lehunyja kék szemét az ég, lehunyja sok szemét a ház...
Aludni kéne már most mert lebontják a várost manócskák szedik széjjel hogy ne zavarjon éjjel... ez az égből pottyant mesék záró dala
és ami még a repertoáromban van az Charlie-könnyű álmot hozzon az éj
Én kettőt vagy hármat éneklek egymás után, attól függ milyen kedve van a lányomnak.
Én is az Este jó este jót és a Bóbitát éneklem, mindkettőnél az utolsó versszakot vagy 10x egymás után egyre halkabban és lassabban.
A harmadik pedig az "Egyszer egy hétpettyes katica bogárka, elindult....."-ezt lehet, hogy nem ismered, talán eddig senkivel nem találkoztam aki ismerte volna, de helyes kis nóta.
Én az Icipici kis mesét énekeltem mindig.
"Egyszer volt, hol nem volt, egy ici pici házikó, ici-pici házikóban ici-pici ágyikó...."
Már 3 éves a fiam, de mai napig kéri, hogy ezt énekeljen el, mikor lefekszik aludni.
21.41-es vagyok, megtaláltam a pillangósat.
Én születése óta éneklem neki nagyon szereti.
Itt ketyeg az óra tik-tak jár benne a manócska kalapál,de ha áll az óra és nem jár alszik a manócska és nem kalapál.
A manócska helyett énekelheted neki a nevét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!