Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valami hosszabb altatódalt...

Valami hosszabb altatódalt tudnátok?

Figyelt kérdés
Fiam (5hós) eddig a cumin aludt el, de most hogy már nincs cumi(nem fogadja el) csak úgy alszik el ha énekelek, de nem tudok semmit így össze vissza mindenfélét... gondoltam begyakorlok egyet, ami ha nagyobb lesz talán tetszeni fog neki
2011. jún. 30. 20:35
1 2
 1/16 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Hááát, tudom hogy ez nem altatódal, de kedvesen énekelem neki a János bácsi a csatában-t. :) Születése óta erre altatom. Megpróbáltam még as Bóbitát is, de nem mindig jön be. :) 5 hós a fiam
2011. jún. 30. 20:39
 2/16 anonim ***** válasza:

Altató: lehunyja kék szemét az ég, lehunyja sok szemét a ház...

Aludni kéne már most mert lebontják a várost manócskák szedik széjjel hogy ne zavarjon éjjel... ez az égből pottyant mesék záró dala

és ami még a repertoáromban van az Charlie-könnyű álmot hozzon az éj

2011. jún. 30. 20:45
 3/16 anonim ***** válasza:
Én mindent énekelek a 3 hetesemnek, de legjobban az Egy kis malac-ot szereti. Bár nem altató, de nagyon szereti.
2011. jún. 30. 20:45
 4/16 anonim ***** válasza:
Én Zelk Zoltán Este jó-ját éneklem mióta megszületett a kisfiam.
2011. jún. 30. 20:58
 5/16 anonim ***** válasza:
Ez sem éppen altatódal,de hosszú,én a micimackót szoktam-imádja ő is meg az ovisaim is.
2011. jún. 30. 20:58
 6/16 anonim ***** válasza:

Én kettőt vagy hármat éneklek egymás után, attól függ milyen kedve van a lányomnak.

Én is az Este jó este jót és a Bóbitát éneklem, mindkettőnél az utolsó versszakot vagy 10x egymás után egyre halkabban és lassabban.

A harmadik pedig az "Egyszer egy hétpettyes katica bogárka, elindult....."-ezt lehet, hogy nem ismered, talán eddig senkivel nem találkoztam aki ismerte volna, de helyes kis nóta.

2011. jún. 30. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:

Én az Icipici kis mesét énekeltem mindig.

"Egyszer volt, hol nem volt, egy ici pici házikó, ici-pici házikóban ici-pici ágyikó...."

Már 3 éves a fiam, de mai napig kéri, hogy ezt énekeljen el, mikor lefekszik aludni.

2011. jún. 30. 21:42
 8/16 anonim ***** válasza:
Én többet is szoktam, a leghosszabb a Betlehemi királyok (lehet, hogy nem ez a címe). De jó még a Bóbita is, az is hosszú. Meg Adytól a Tegnap harangoztak, holnap harangoznak... ennek sem tudom a pontos címét.
2011. jún. 30. 21:48
 9/16 anonim ***** válasza:

21.41-es vagyok, megtaláltam a pillangósat.

http://www.youtube.com/watch?v=3H63o_qc59I&NR=1

2011. jún. 30. 21:50
 10/16 anonim ***** válasza:

Én születése óta éneklem neki nagyon szereti.

Itt ketyeg az óra tik-tak jár benne a manócska kalapál,de ha áll az óra és nem jár alszik a manócska és nem kalapál.

A manócska helyett énekelheted neki a nevét.

2011. jún. 30. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!