Hogyan folytassam a hozzátáplálást?
Figyelt kérdés
A héten kezdtük az almát, és annyira ízlett a babámnak, hogy tízóraira már csak almát eszik. Ebédre tejpépet, a többi étkezés tápszer. (4 hónapos múlt a babám).
A következő a krumpli lenne. Ezt hogy vezessem be? Hagyjam el az almát, és ugyanúgy kezdjem kis adagokkal a krumplit tízóraira? Vagy hagyjam meg az almát, és ebédre próbáljak krumplit adni?
És a krumplit főzni vagy párolni kell? Ha többet csinálok, eltehetek belőle másnapra is a hűtőbe?
2009. márc. 27. 11:15
1/3 anonim válasza:
Vagy az ebéd, vagy a tízórai alma előtt adj egy pár falat főtt tört krumplit. Érdemes egy kis tápszerrel összekeverni, hogy hígabb legyen. Szerintem frissen csináld. A krumpli az nem olyan jó másnap.
2/3 anonim válasza:
szia! nem kell elhagynod az almát, előtte vagy a tejpép előtt adhatsz neki néhány kanállal, növelve az adagot, néhány nap után keverheted.
én kétnapit megcsinálok krumpliból, főzöm és a saját levével pépesítem, így nem adok hozzá tápszert. eleinte jó hígra csináld.
3/3 anonim válasza:
A krumpli külön általában nem izlik a babáknak.Tedd nyugodtan az almához és úgy turmixold.Ha már 1 étkezést ki tudsz váltani ,tehát eszik annyit,akkor váltsd ki csak a következőt.Adhatsz neki öszibarit(mirelitten lehet kapni,az babám imádja,természetesen a héjjától szabadítsd meg,én félig olvadt állapotban szoktam,mert úgy könnyen lejön) és banánnánt is.Csak vigyázz,mert az alma meg a banán fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!