Akinek 36+0-ra született a babája őt azóta is koraszülöttként kezelik, ill. születésekor úgy kezelték (kürházban, ill. azóta gyermekorvosnál)?
36+5-re szültem...és koraszülöttnek nyilvánították-jobb a kórháznak, gondolom nagyobb normatívát kap utána.(számítás szerint 40 hétre jött).szülött, de csak papíron, meg jól megkínoztak minket a csecsemőn-nem adták ki csak 3x szopni, pedig tejem mint a tenger, és a baba is ügyesen szopott.Amikor elkezdtem fizetni, rögtön szophatott...hmmm
semmi hátránya, lemaradása nincs, sőt!
36+5-re született.2550 gr,47 cm.sürgősségi császármetszéssel,8/10 Apgarral.Nem kezelték koraszülöttként.
10 hónapos már önállóan tud járni.
36+4 re született 2900g és 54 cm volt, 7/10 es apgar-ral, mert nem lélegzett. :(
Szerencsére nem lett semmi baja, nem kezelték korababaként, de azért a védőnő felhívta a figyelmemet, hogy -1 hónappal kell számolnunk. Na azt az 1 hónapot szerencsére sosem kellett figyelembe vennünk, mert idáig mindig meghaladta a kortársait súlyban, hosszban, fejlettségben. Most 1 éves múlt még mindig cicizik, szalad, jó pár szót tud, ügyesen megérteti magát mindig. Pedig rettegtem, hogy valami baja lett, nem azért mert korábban jött hanem mert újraélesztették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!