Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 honapos kisfiam 2 hete a...

2 honapos kisfiam 2 hete a napkozbeni alvasoknal szinte mindig megebred 40 perc utan, mitol lehet ez?

Figyelt kérdés
Kb. ennyi ideje altatom a kisagyaban, mostanra mar ugyesen el is alszik ugy hogy csak ott vagyok mellette, de nem tudom miert ebred szinte mindig meg 40 perc utan, tudom hogy ekkorra kerul az eberebb alvas fazisaba es nagyon vigyazok hogy ilyenkor semmi ne zavarja meg, de megis megebred sirva es utana nagyon nyugos, latszik hogy nem piheni ki magat ennyi ido utan. Mas is volt igy ezzel? Mikorra oldodott meg a dolog?
2009. márc. 27. 10:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is ez van, nemtudom miért. Utána Ő is fáradt, nyűgös. Egyedül a babakocsiba tud visszaaludni, ha tolom. Pont 45 perc. és sír. 3 hónapos múlt;
2009. márc. 27. 10:57
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én lányom most 6 hónapos. Kb 2 hónaposan nekem is mindig ébredt 40 percenként, aztán ez elmúlt kb 3 hónapos korára és most 2 hete megint szinte percre pontosan 45 perceket alszik. És sajna nincs összefüggésben azzal, hogy mennyit van fent elötte, ha 3 órát akkor is, ha csak egyet van ébren akkor is ennyit alszik. Mondjuk ő kipihnten ébred és nem lehet visszaaltatni. Remélem ez is elmúlik, úgy ahogy korábban.

2009. márc. 27. 11:14
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az én kisfiam 8,5 hós és ugyanez a helyzet 1-2 hete. Babakocsiban vissza tudom altatni, és mivel ő napközben csak ott alszik, így mondjuk nincs nehéz dolgom. Este is megébred, de azt most a fogára fogom (lehet nem jól teszem), mert nagyon nyűgös napok óta és már várjuk a felsőket nagyon! Remélem 1-2 hét és elmúlik. Talán a szél is lehet az oka, mert nem normál erősségű mostanában :(
2009. márc. 27. 11:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Latom nem csak mi vagyunk igy sajnos, remelem majd idovel helyreall a dolog.
2009. márc. 27. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!