Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megint szoktassam ra a napkozb...

Megint szoktassam ra a napkozbeni tapizasra?

Figyelt kérdés

Lanyom 1eves,mivel este 10tol reggel 9 ig 700-800ml tapot megevett igy teljesen leszoktatuk arrol hogy nappal kapjon tapszert(ez kb 8honaposan volt)

Most az van hogy magatol kezdett ejjel nem felkelni enni es folyamatosan csokkentette az adagjat,Most ott tartunk hogy 250et iszik meg ez idotartam alatt,se este se reggel nem fogad el tobbet,ez lett az egesznapi adagja.

Kezd idegesiteni a dolog mert ugy tudom 500ml tejalaput meg kellene innia.Most potoljam neki napkozben?Azert szoktatuk le a napkozbeni tapizasrol mert akkor nem volt hajlando enni.

Most mit csinaljak?

2011. febr. 24. 07:53
 1/6 anonim ***** válasza:
Tej alapú élelmiszer nem csupán a tápszer, ide tartozik a túró, sajt, tejpép, minden amiben tej van, akár a tejföllel habart főzelék is.
2011. febr. 24. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha elegendő mennyiségű tejterméket eszik emellett napközben (túró, sajt, tejföl, joghurt, kefir), akkor ne parázz ezen.
2011. febr. 24. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:

Tejfolos kenyeret eszik,a tobbit nem nagyon,probalkoztam mar sok mindennel de nem szereti nagyon.

Mar kezdett jo lenni este 10kor megette a 200at meg reggel mikor felkelt ugyanenyit,most meg erre a ket alkalomra issza meg a 250et.

2011. febr. 24. 08:01
 4/6 anonim ***** válasza:
Este adj neki valami rendes,tápláló vacsorát,és tejet is adhatsz már neki.
2011. febr. 24. 08:02
 5/6 A kérdező kommentje:

Kap rendes vacsit,valoszinuleg ennek koszonheto hogy nem ehes ejjel.

napkozbeni evesunk normalis mostmar.

2011. febr. 24. 08:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Túróra változatok, amiket megpróbálhatsz, kisfiamnál például mind bejött:

- banánnal és meggyel kikevered,

- őszibarackkal, amit apróra vágsz

- sárgabaracklekvárral elkevered

- körözöttként: pár kanál natúr joghurttal, pici vajjal, kevés sóval, pici pirospaprikával, őrölt köménnyel, aprított snidlinggel vagy aprított és párolt vöröshagymával kikevered az egészet, és nagyon-nagyon finom!

Natúr joghurtot szintén keverhetsz gyümölcsökkel, bár nálunk ez nem jött be, kisfiam nem ette, úgyhogy natúr joghurtot csak főzelékekhez használtam, aztán inkább vettem gyümölcsjoghurtot - na azzal nincs gond, minden nap lecsúszik legalább egy pohárnyi. Milbonát veszek a Lidlben, vagy Zott jogobellát, esetleg Zott szívecskét. Ezekben nincs mű cucc, meg rengeteg E, mint a Danoneban például.

Tejföllel habarom a főzelékeket, illetve van, amit tejszínnel készítek (spenót pl.).

Kenyérre szoktam kenni Lidlben kapható From'Dor tömlős sajtot, ez is műcucc-mentes, és nagyon finom, illetve még a kenyérkockára adok neki rendes sajtot is: nagylyukút, Anikót, vagy bármi mást, ami épp van itthon.

Szóval ezek mind-mind beleszámítanak a napi tejfogyasztásba.

2011. febr. 24. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!