Államvizsga 2 hónapos babával?
Szia!
Szerintem addig tanulj, amíg nincs meg a baba, mert utána nem nagyon lesz időd, energiád. De a vizsga miatt ne aggódj, szerintem menni fog, gondolom lehet egyeztetni,hogy hányra mész stb., mert kisbabád van és szoptatsz. Biztosan segítőkészek és megértőek lesznek. Különben is mi egy államvizsga a szüléshez képest!? :o)
Minden jót nektek, könnyű szülést és vizsgát neked!
sok sok szülői segítséggel
ha nincs akkor ki fogsz bukni, amit persze nem engedhetsz meg magadnak
vagy az egészet lazán veszed- lesz ami lesz, mindent lehet pótolni -azt is
a babó az első
én 3 hete vizsgáztam le( 7 hós volt akkor) a páromra ugyanúgy nem számíthattam így tanultam mikor aludt ha meg felvolt naponta egyszer jött anya és vigyázott rá játszott vele-ha felvolt
neked annyiból lesz jobb hogy még pici- rengeteget alszik és jobban tudsz tanulni- a lakás meg szaladni fog de ez legyen a legutolsó
szia! nehéz ez a kérdés...
mert persze meg lehet csinálni, hiszen nem az utolsó két hétben tanulnál a vizsgára és biztos tekintettel lennének a babára a megjelenés időpontját illetően.
De! a vizsga stresszel jár, ami a tejtermelésnek nem tesz jót. és a baba is megérzi.
ha szerencséd lesz és könnyen, sok tejed lesz, semmi gáz.
de ha úgy jársz, mint én, hogy alig volt, akkor gázos lesz a vizsga. mert ilyenkor az az első, hogy a baba minden igényét kielégítsük.
sok sikert anyaként és vizsgázóként egyarán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!