Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Államvizsga 2 hónapos babával?

Államvizsga 2 hónapos babával?

Figyelt kérdés
Jövőhétre várjuk a pici lányunkat. Másoddiplomás képzésben kb 2 hónap múlva államvizsgázom. A szakdolgozatot már megírtam, csak kötni kell. Félek hogyan állom meg a helyem egyszerre mindkét területen. Volt vki ilyen periódusban? Sajnos a férjemnek is ez az időszak a legnehezebb (évvége, érettségiztetés...), még nem látjuk, hogyan oldjuk meg.
2009. márc. 27. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nagy pocakkal államvizsgáztam, már ramatyul voltam nagyon. Azt kell mondanom könnyebben ment így, mert nem idegeskedtem. Nem engedhettem meg magamnak a baba miatt. Tanultam amennyit tudtam. Az egyik államvizsgámon átcsúsztam, a másikat jó eredménnyel csináltam meg. Végig csak arra figyeltem, hogy ne legyek feszült. Neked is ezt kell tenned a babád miatt. :)
2009. márc. 27. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
én is nagy pocival államvizsgáztam. Csak magunkra koncentráltam a többi nem érdekelt. A tanárok nagyon rendesek voltak. Szerintem ilyenkor mindenki sokkal megértőbb.
2009. márc. 27. 10:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem addig tanulj, amíg nincs meg a baba, mert utána nem nagyon lesz időd, energiád. De a vizsga miatt ne aggódj, szerintem menni fog, gondolom lehet egyeztetni,hogy hányra mész stb., mert kisbabád van és szoptatsz. Biztosan segítőkészek és megértőek lesznek. Különben is mi egy államvizsga a szüléshez képest!? :o)

Minden jót nektek, könnyű szülést és vizsgát neked!

2009. márc. 27. 10:43
 4/5 anonim ***** válasza:

sok sok szülői segítséggel

ha nincs akkor ki fogsz bukni, amit persze nem engedhetsz meg magadnak

vagy az egészet lazán veszed- lesz ami lesz, mindent lehet pótolni -azt is

a babó az első

én 3 hete vizsgáztam le( 7 hós volt akkor) a páromra ugyanúgy nem számíthattam így tanultam mikor aludt ha meg felvolt naponta egyszer jött anya és vigyázott rá játszott vele-ha felvolt

neked annyiból lesz jobb hogy még pici- rengeteget alszik és jobban tudsz tanulni- a lakás meg szaladni fog de ez legyen a legutolsó

2009. márc. 27. 10:44
 5/5 anonim ***** válasza:

szia! nehéz ez a kérdés...

mert persze meg lehet csinálni, hiszen nem az utolsó két hétben tanulnál a vizsgára és biztos tekintettel lennének a babára a megjelenés időpontját illetően.

De! a vizsga stresszel jár, ami a tejtermelésnek nem tesz jót. és a baba is megérzi.

ha szerencséd lesz és könnyen, sok tejed lesz, semmi gáz.

de ha úgy jársz, mint én, hogy alig volt, akkor gázos lesz a vizsga. mert ilyenkor az az első, hogy a baba minden igényét kielégítsük.

sok sikert anyaként és vizsgázóként egyarán!

2009. márc. 27. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!