Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem hat ki a majdani járására,...

Nem hat ki a majdani járására, hogy már 3 hónapja kapaszkodva (főként oldalazva) lépeget a kisfiam?

Figyelt kérdés
8 hós kora óta a bútorok mellet oldalazva lépeget a picúrom, egy ideje már kapaszkodás nélkül meg is áll elég sokáig, lépegetni így még nem próbál. Ha egyik kezét fogva vezetgetem, akkor is inkább oldalazva próbál lépegetni. Ez később változik majd?
2009. márc. 27. 09:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Persze! Aztán egy ideig úgy fog menni mint egy tengerész :) Majd a fenekére is tottyan jópárszor, mire megszerzi a kétlábon-jártasságit...
2009. márc. 27. 09:40
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én fiam 7 és fél hós és 2 hete állandóan csak menne, fogom a két kezét és ő meg szépen sétálgat. Ha ül akkor is nyujtja kezét, hogy fogjam meg ő meg felhúzza magát állsásba és gyerünk mehetünk is:))

Bár egész nap kicsit fárasztó, nekem:))

2009. márc. 27. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!