Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A három hetes kislányom...

A három hetes kislányom minden reggel és este nagyon sír, és közben erőlködik (kaki ügyben), és nem mindig jár sikerrel. Nagyon rossz látni, hogy így szenved! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sajnos már csak tápszert kap, és azóta ilyen nyűgös. Hogy segítsek neki?
2009. márc. 27. 08:22
 1/3 anonim ***** válasza:
jaj nekünk tápszer csere volt és minden elmült 3 napig gondolkoztunk és a doki írt másikat milupa pepti 1 a neve
2009. márc. 27. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ilyen hasfájós volt, és Ő is tápszert kapott. Szegénynek csak akkor volt széklete ha lázmérővel megbirizgáltam. Pont ilyen idős volt, amikor egy ismerősöm fölajánlotta, hogy tud adni napi egy Kubus üvegnyi anyatejet. Ez megoldotta minden problémánkat, onnantól könnyen tudott kakilni. A hasfájásra a Gripe water nevű gyógyvíz nagyon bevált, tudott tőle nagyokat pukizni. Ezt egy hónapos kora után lehet adni. Gyógyszertárban vagy drogériákban lehet kapni. Két hónapos kortól lehet vinni a picit babamasszázsra, ez is nagyon jó hatással lehet az emésztésükre, és még élvezik is! Remélem tudtam segíteni, kitartás!
2009. márc. 27. 08:30
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Boldog babázást mindenkinek!

2009. márc. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!