Nappal rossz alvó babám ma reggel óta alszik betetg lesz?
Figyelt kérdés
Éjjel fel szokott kelni most nem kelt csak 1x, és reggel fél hétkor kelt evett bekentem a fogát dentinoxal mert elég fájdogált neki fél kilenc óta alszik azóta egyszer felsírt de cicin visszaaludt. Aggódnom kéne? NAgyon furcsa.2011. márc. 1. 10:14
1/3 anonim válasza:
Szerintem csak valami az időjárás miatt van, az én babám is reggel óta kétszer is aludt,és most is alszik máskor nem szokott.(8 hónapos)
2/3 anonim válasza:
Na az enyém meg egész nap még eddig 1 órát aludt,most is itt pörög mellettem pedig ő még nappal is sokat szokott aludni(kb 2X 1,5-2 óra)
Szerintem front van,csak az egyik babára úgy hat,hogy alszik mint a mormota a másik meg pörög tőle ezerrel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!