Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vírusos torokgyuladás?

Vírusos torokgyuladás?

Figyelt kérdés

Ma mentünk vissza a dokinénihez és azt mondta vírusos torokgyulladása van a 7 és fél hós kisfiamnak!!!

Megkérdezte láza e mondtam nem!!

Erre azt mondta hogy folytassuk az orrcseppet, meg a Calcimuscot ,meg a Normaflort is adjak neki ,meg Cebion csepp is mehet tovább és hétfőn találkozunk!!!

Nem akarom elhinni hogy ez a baja van!!

Jól eszik nincs láza ,nyűgösnek nyűgös de a foga is benne van!!

Nem hiszek a doktornőnkben!!

Azt mondta mikor megnézte a torkocskáját hogy apró hólyagocskák vannak rajta!!

De érdekes hogy ennyire tünetmentes!!Tényleg jó szer a Cebion , meg a Calcimusc kúra??

Azt hallottam hogy ezek gyulladáscsökkentők!!

Igaz ez??

Kérlek irjatok valami nyugtatót!!

Volt már valaki ilyen helyzetben??

Előre is köszönöm a válaszokat Nikol

2009. márc. 26. 22:28
 1/6 A kérdező kommentje:

bocsánat csak már fáradt vok kicsit!!

Szóval megkérdezte láza van e, én erre nincs láza!!

2009. márc. 26. 22:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Szeintem vagy még nem tört ki a babádon a betegség, és ezután fog, vagy annyira erős már a kis szervezete, hogy küzd magától is a betegség ellen. Nyugodj meg. A Cebion tényleg jó, én négy hónapos kora óta adom a lányomnak és most 11 hónapos és még nem volt beteg. Egyszer négy napig folyt az orra ennyi. A Calcimusc pedig tényleg gyulladás csökkentő. Inkább jó, hogy nem rögtön antibiotikummal kezeli, mert az többet árt mint használ. És a vírusokra nem szabad antibiotikumot szedni. Én amit javaslok, hogy főzzél kamilla virágból főzetet és azt tedd be a baba mellé párologtatni. Közvetlenül az ágya mellé. Az jó a légutakra. És ha van hidegpárásítótok akkor azt minden éjszakára kapcsoljátok be kb. 50%-os páratartalomra. Ha nem panel akkor elég a 40% is. Ez segít megelőzni a felsőléguti megbetegedéseket, asztmát stb.. Tehát érdemes beruházni egy ilyen készülékbe amennyiben van rá anyagi lehetőségetek. Valamint egy kevés és gyenge de nagyon gyenge kellemesen meleg kamilla teát is adhatsz neki. És én adnék neki homeos Oscilloscoccinumot is. Ez megelőzésre és már kialakult betegség esetén is hatásos. Illetve nagyon jó még az Ökonetes Grapefruit csepp is. Az is fertőtlenít és csecsemő kortól adható. És ha se láza és jó a kedve és az étvágya is akkor légy nyugodt. Hamar át fogja vészelni a picikéd remélhetőleg. Jobbulást neki. És kitartást neked.
2009. márc. 26. 22:48
 3/6 anonim ***** válasza:
A Cebion C-vitamin, a Calcimusc meg kálcium.. A vírusra nincs külön szer, hanem tüneti kezelést szoktak alkalmazni ezért kaptátok ezeket. A C-vitamin a baba immunrendszerét erősíti, a kálciumot megfázásos, náthás betegségekkor szokták adni. Bízz az orvosban, biztosan nem akar rosszat a babádnak. Ezek nem erős szerek, nyugodtan add be a babának.
2009. márc. 26. 22:49
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszike mindkettőtöknek !!!

Hát remélem hamar ki fogunk jönni rajta!!

De 1-és fél hós korától Milupa tászert ettünk tehát szerintem ez is befolyásolta hogy nem votl beteg eddig!!

Mert ugye az immunerősítő tápszer!!

2009. márc. 26. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok és mi is Milupát eszünk öt napos kora óta, bár voltak váltások mert a kisasszony rosz evő. Ne aggódj hamar túl lesztek rajta. Mielőbbi gyógyulást.
2009. márc. 27. 07:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a nyugtatásodat neked is!!

már jobban vagyunk ,csak most egy kicsit ,amikor szívom a nózikáját akkor ilyen apró véres darabokat vélek felfedezni!Ugy hogy be is fejeztem a Nasivint mert szerintem az marta aki a drága kis orrát!!

2009. márc. 28. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!