Vírusos-náthás járvány? Mennyi idő alatt múlik el?
Figyelt kérdés
Már másfél hete tart a fiamnál a vírusos betegség. Voltunk dokinál, írt orrcseppet, vitamint javasolt, valamint, hogy szívjuk az orrát. Mennyi idő alatt múlik el? Éjszaka nehezen kap levegőt, sokszor felsír. Már úgy sajnálom.2011. okt. 5. 16:43
1/4 anonim válasza:
Nekem 2 hós korában volt ilyen a kislányomnak, akkor 1 hét után jobban lett, 2 hét alatt múlt el teljesen.
Most 8 hós, már 1 hete nyűglődök vele én is. (Ugyanazokat a kezelési javaslatokat kaptuk, mint ti.) Amennyire utánaolvastam, az orrszívás a legfontosabb mozzanat, mert ha nem jön ki a váladék, pang és ráhúzódhat a gyulladás a fülükre, arcüregükre.
3/4 anonim válasza:
Már 2hete folyik az orra, de amúgy az első 1hét volt a borzalmas, 15hós kislány
4/4 anonim válasza:
13 hónapos, két és fél hétig tartott és kb. egy hét után a fülére húzódott, így középfül gyuszija lett. :( Sajnos muszáj volt antibiotikumot szedni, de már teljesen jól van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!