Mei Tai hordozás? Lehet így?
Lehet, hogy én nem vagyok 100-as, de nem értem pontosan a dolgot....
Eddig úgy hordoztad, hogy a lábát behajtottad törökülés-szerűen? Vagy mit jelent nálad pontosan a békapóz?
(Csak azért, mert én a "békapózt" arra használtam, amikor lóg a lába. :D)
Amúgy nem baj, ha kilóg a lába, semmi gondja nem lesz. :)
Törökülésben volt benne? :O
Nézz meg egy videót a youtube-on a kötési módokról. Nyilván veled szemben van a mei-taiban, és úgy kell a lábának terpesztartásban lennie :)
Törökülésben. Igen ami szerintem a békapóz....
Az első link szerint ez a békapóz, a második szerint meg az, amit te írtál. Most teljesen megkavarodtam, nem csak azért, hogy most akkor melyik a békapóz, hanem azért is, mert nem is tudtam, hogy törökülésben is lehet hordozni, pedig mi kizárolag mei-tai-t használtunk 1 éven keresztül :D De akkor is: a törökülés törökülés, a békapóz meg békapóz, nem? Na jó, makacs vagyok: engem aztán senki nem győz meg :D :D
Második vagyok. Az elején én is törökülésben hordoztam, aztán ő is megunta, onnantól lógott a lába. Nem baj, ha kilóg a lába, a törökülés is azért van, mert az jobban körülöleli a pici babát, biztonságérzetet ad neki. De ha erre már nincs szüksége, akkor hordozd abban a pózban, ahogy kényelmes neki. :)
Off: pózokról jut eszembe: semmiképp ne hordozd kifelé fordítva! (Azért írtam, mert sokan nem tudják, hogy így nem szabad - és sokszor látok olyanokat, akik mei tai-ban is kifelé hordozzák a babát. :S.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!