Mi van akkor ha nem 180 fokban fektethető a babakocsim, csak 150 fokban?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:04
11/14 anonim válasza:
Szerintem az első pár hónapra kérj kölcsön egy olyat ami vízszintesig dönthető, elvileg egy újszülöttet abban kellene fektetni-vízszintesen. Szerintem egy sportkocsit vettél, a súly és kialakítása alapján, ez igazából később lenne jó a babádnak...
12/14 anonim válasza:
Úgy látom, valaki szépen leszavazta azokat, akik nem tartják olyan nagy ügynek azt a 30 fokot. SZÉP!!! Sosem fogom ezt megérteni!
13/14 anonim válasza:
22:12-es vagyok.
Tényleg ragaszkodj a 180 fokhoz, már 15 fokos döntés is rossz, nem hogy 30 :( A káros hatásait nem most fogod észrevenni, hanem óvodás, kisiskolás korban és akkor már nem lehet visszacsinálni.
Ha már megvetted a kocsit, próbáld meg pokróccal úgy befedni az alját, hogy minél vízszintesebb legyen. Ha ügyes vagy (mármint a kezed :) ) , akkor veszel el szivacsdarabot és egy háromszögalakú rész kivágsz belőle, így teljesen vízszintessé lehet tenni :) Ha már nagyobb lesz, akkor kiveszed.
14/14 anonim válasza:
Gondolom azok szavazták le, akik szerint a gyerek gerincének egészsége "nagy ügy" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!