Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van akkor ha nem 180...

Mi van akkor ha nem 180 fokban fektethető a babakocsim, csak 150 fokban?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 21:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%
Mihez képest mi van akkor? hány hónapos a bébi? talán igy könnyebb lenne válaszolni, mert ha pl 6-7 akkor nincs semmi baj.
2009. márc. 26. 21:11
 2/14 anonim ***** válasza:
56%
A babakocsit ha ujszulott kortol ajanljak, akkor nyugodtan hasznaljad. Ha nem ujonnan vetted, vidd el egy boltba, kerdezd meg mennyi idos kortol hasznalhato a kocsi.
2009. márc. 26. 21:17
 3/14 A kérdező kommentje:
Csecsemőnek. De nem értek semmit mert a dobozra az van írva, hogy 0-3 éves korig.Én is hallottam már hogy a 180 fok az ideális, de sok helyen meg azt írják hogy 150-180 fokig.Szóval akkor most mi az igazság?
2009. márc. 26. 21:18
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Az újszülötteknek még az a legjobb ha vízszintesen tudnak feküdni a babkocsiban. Van olyan kisgyermek aki órákat is tud szundítani a babakocsiban de teljesen fekve. Pl. a nagyobbik fiam csak vízszintesen döntött babkocsiban aludt 2 éves koráig, a kisebbik meg csak félig ülő helyzetben szundikál, ő nem szeret a babkocsiban teljesen hanyattfeküdni.

Azért az a legjobb ha a kocsi háttámlája teljesen fektethető és több fokozatban ültethető.

2009. márc. 26. 21:41
 5/14 anonim ***** válasza:
73%
Ha a babakocsi 0-3 eveseknek van, akkor jo! Tedd teljesen egyenesre, es majd amikor ulni tud, vagy majd kesobb ugyis latod mikor kell feljebb tenni. Eloszor teljesen vizszintesen kell tenni a babakocsit!
2009. márc. 26. 21:44
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Nekünk is ilyen van és már az elejétől ezt használjuk, csak nem szabad hason fektetni benne,ha háton rakod bele semmi baja nem lesz a babának,ezt az üzletben mondták.Különben a 150fok,nem félig ülő helyzet, csak nem teljesen vízszintes,picit meg van emelve a fejrész.A miénk 3pontban állitható,ez a fekvő,aztán félig ülő és az ülő.Az én kisfiam már 6.5hós már szépen üldögél és már nagyon élvezi,hogy nézegethet:D
2009. márc. 26. 21:46
 7/14 anonim ***** válasza:
63%

Szió!

A "nagykönyv" szerint ez nem tökéletes testhelyzet a babádnak újszülött korban. DE! Sokan egy pokrócot tesznek ilyenkor a kocsiba és úgy altatják benne az újszülötteket. Nem mindenkinek van pénze olyan babakocsit venni, ami 180 fokig dönthető (mivel ezek általában drágábbak) vagy mózeskosaras. Szerintem nagy bajt nem csinálsz azzal, ha benne altatod.

2009. márc. 26. 21:59
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Ha elmúlt fél éves a baád, akkor oké, ha picike, akkor rosszat tesz a döntött helyzet és negatívan befolyásolja a mozgásfejlődést. Azért írják rá, hogy 0-tól, mert így jobban el lehet adni.

Ja, és természetesen ezekben a kocsikban egyáltalán nem lehet hasonfeküdni.

2009. márc. 26. 22:12
 9/14 anonim ***** válasza:
53%
Semmi nincs akkor. :) Nekünk is ilyen kocsink van, hason is feküdt benne a lányom és semmi baja nincs. A mozgásfejlődésében nem értem miért akadályozná?? Semmi baja nem lehet, hisz a baba teljes terjedelmével azon a 30°on fekszik.
2009. márc. 26. 22:31
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az az igazság, hogy tegnap vettük ezt a babakocsit. Ez egy chicco simplicity. Nagyon-nagyon jó vétel volt és teljesen új. De sajnos a boltban nem lehetett kicsomagolni és minekután csak egy db volt ezért jobbnak láttuk elhozni és úgy voltunk vele max. visszavisszük 3 napon belül. Szóval egész jónak tűnik nekem kivétel a 150 fokot és azt hogy nem mózeskosaras. Elől nyitott. De már azt is gondoltam hogy jó meleg zsákkal meg takaróval csak nem fog megfagyni a baba. Nem? És még egy dolog lenne amiben nem teljesen vagyok biztos. Az hogy mennyire hátrány hogy csak hátulról tolható? De ezektől eltekintve csak előnyei vannak, mindössze 5 és fél kg. Nagyon könnyen összecsukható, nagyon kis helyen is elfér, disegnos és az ára is rendkívül kezdvező volt.
2009. márc. 27. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!