6 hónapos kisfiamnak darálhatok már háztartási kekszet a tízóraiba?
Én babapiskótát szoktam, 5és fél hós kora óta.Almával, banánnal.
Tegnap már pici túrót is tettem az alma-banán mixbe.
Imádja mindkettőt.
Most 6 hós kislány
már szokták engedni (védőnő, anyukák). én nem adtam lányomnak háztartási kekszet, mert elolvastam az összetevőket.
helyette dm-es gabonapépet kevertem gyümölcsbe, vagy sütöttem kenyeret, azt adtam neki majszolni, vagy kölesgolyót.
Soha nem adtam kekszet a gyümije mellé, inkább ha dúsítani akartam, akkor vagy tejpéppel vagy zabpehellyel kevertem össze.
Adni adhatsz, de nem a legegészségesebb, tele van cukorral és minden mesterséges anyaggal.
nem értem, miért ragaszkodnake nynien háztartási kekszhez, összetétele alapján egyáltalán nem ilyen kicsiknek való:
sszetevõk: búzaliszt, cukor, növényi zsír, térfogatnövelõ szerek: (nátrium-hidrogén-karbonát, ammóniumhidrogén-karbonát), só, aroma, színezék (karamell), antioxidánsok: (borkõsav, dikálium-diszulfit). Glutént és kén-dioxidot tartalmaz. Mogyorót, földimogyorót, tojásport, tejport, szójalecitint is felhasználó üzemben készült.
Inkább Sinlac, vagy valami gabonapép(pl Milupa 7 gabonás, Kölespép)
ragaszkodnake nynien = ragaszkodnak ennyien
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!