Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejes babámnak adhatok...

Anyatejes babámnak adhatok tejpépet? Vagy az tulajdonképpen tápszer, csak sűrűbb?

Figyelt kérdés
6 hós, már eszik almát, barackot, de szívesen adnék tejpépet is majd, mert olyan guszta ízekben vannak :) Viszont azt nem értem hogy milyen tejporból lehetnek, ha 1 éves korig nem adható tehéntej? Vagy a tápszer is abból készül? Hogy van ez?
2009. márc. 26. 18:41
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen a tejpépek is tápszerek! Nyugodtan adhatod a kicsidnek!
2009. márc. 26. 18:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vok, most olvasom hogy anyatejes, szerintem akkor nem szükséges, az bőven jó hogy a gyümiket bevezetted, aztán később főzik!

Egyébként tényleg nagyon finik!

2009. márc. 26. 18:45
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám is anyatejes de én már szoktam neki adni tejpépeket is.Próbáld ki neki a milupás tejdara pépet igazi vaniliával.A kisfiam nagyon imádta olyan mint a tejbegríz,nagyon finom.

Jó babázást

2009. márc. 26. 19:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen végül is pótlás céljából fölösleges. De pont azért mert olyan finik, úgy adnék neki:)
2009. márc. 26. 19:06
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor a benne lévő tejpor nem olyan mintha tehéntejjel itatnám?
2009. márc. 26. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
A tápszerben is és a tejpépben is " finomított" tehéntej van ami megfelelő a babáknak. Elvesznek és hozzáadnak bizonyos dolgokat, hogy jó legyen. Rengeteg baba iszik tápszert mégsincs semmi bajuk tőle. Az nem ua, mint a tiszta tehéntej.
2009. márc. 26. 19:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha anyatejes és van bőven tejed akkor még várj vele. Semmiről nem fog elkésni ha később kap. De te is tudsz csinálni anyatejből. Darált rizs vagy rizslitet(Intersparban lehet kapni) tegyél bele egy kis gyümölcsel kis vaniliával.A dobozosban is ez van csak ott tápszer van hozzá adva.
2009. márc. 26. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen, sűrű tápszer. Ha veszel instant rizs vagy kukoricapelyhet, összekevered anyatejjel, kis vaníliával (valódival!) esetleg fahéjjal, gyümölccsel, akkor te is elkészítheted és még olcsóbb is...
2009. márc. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!