Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tulajdonképpen miből van a...

Tulajdonképpen miből van a tápszer, mitől tápláló?

Figyelt kérdés
2008. febr. 22. 21:17
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nos az bizti,hogy rengeteg vitamin van benne,de pontos választ én se tudodk adni,bár nekem tápszeres volt a pici 3 hónapos korától.Nagyobb áruházakban is lehet már kapni tápszert a dobozán sok minden van érdemes elolvasni,viszont,ha neked van gyermeked akinek tápszer kellene akkor a gyermekorvossal érdemes feliratni olcsóbb és ő tudja,hogy melyik a legjobb a gyermek számára.

U.I.:kis kiegészítésnek!valami ostoba tápszerellenes h...e kitalálta,hogy a tápszeres piciknek nagyobb a fejecskéjük gyengébb az immunrendszerük stb.Ez NEM igaz egyáltalán semmiben nem különböznek a szoptatott társaiktól.

2008. febr. 23. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
Szia! Az én lányom újszülött korától volt tápszeres, mert semennyi tejem sem volt, hiába próbáltam meg mindent. A hypoallergén tápszert nem ette meg, mert kicsit kesernyés. Váltottunk a Mildibé1-re, aztán 2-re és most a 3-nál tartunk, mert a lányom 10 hónapos. Egyszer volt kicsit megfázva, de lekopogom kutya baja sem volt, csak azért mert tápszert kapott. Én mindennap cseppentek bele Cebion cseppet is. Beszélj a gyerekorvosoddal, és a védőnénivel, nagyon jókat lehet kapni. Ne FÉLJ tápszertől. Jó egészséget Nektek!!!
2008. febr. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!