Kb.3 hete hátról hasra fordul a babám. Vissza mikor fog? Semmi jelét nem látom.5 hónapos múlt
Nekem 1 hónapja fordult a hasára,akkor 4 hónapos volt.Ma először fordult vissza.:)Remélem most már belejön,mert folyton segítenem kell neki.
Valahol úgy olvastam,hogy 6 hónapos korukra már megtanulják az oda-vissza fordulást.
Szia első vagyok!
Tegnap egyszer fordult vissza,és azóta sem.
Ne aggódj,ha érett lesz rá úgyis megcsinálja!Én nem szoktam ilyesmin aggódni,nem éri meg.
Azt hiszem nekem nem fordult konkrétan hasról hátra, max eldőlt.
Hason fekvő baba, így nagy szám volt, hogy a hátáról meg tudott fordulni hasra. Ő akkor már 6 hónapos volt. De utána felgyorsultak az események és 7 hónaposan felállt. Járókában van és így a rácsokon könnyű volt felhúznia magát. Mert mivel hasas, így nagyon erős a karja.
Most 8 hónapos és 1-2 lépést megtett.
Az lemaradt az előbb, hogy mászott mielőtt felállt.
Szóval vannak dolgok, amik kimaradhatnak, vagy felcserélődhetnek. Emiatt sztem ne aggódj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!