Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj van vele? A kislányom...

Baj van vele? A kislányom most 15 hónapos és még nem akar menni. Mennyi az a kor amikor már kellene hogy menjen?

Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 12:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is rengeteget izgultam emiatt. Az enyém pont 15 hósan indult el. Lehet nektek is már csak napok kérdése. Amúgy ha bútorok mellett lépeget v. kézenfogva nagy baj nem lehet. Játszatok egyensúly fejlesztő játékokat, pl hinta lovacskázás.
2009. márc. 26. 12:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

nem tudom, h baj e , de szerintem nem.Ha rendben van a csipője, nem sír ha feláll vagyis nem fáj neki maga az h kétlábon áll akkor sztem még van ideje.A kis keresztfiam az 18 hónaposan indult el, addig néha néha felállt, de őt nem nagyon érdekelte a dolog. Bár biztos zavar a dolog ezért sztem a védőnőnél és a gyerekorvosnál nyugodt szívvel kérdezz rá a dologra.

szép napot!

2009. márc. 26. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Van olyan rokonom, aki 2 évesen ment csak stabilan. Hihetetlen, de igaz. Azóta bepótolta rendesen;-)!
2009. márc. 26. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!