Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Eltoljam 1 héttel az oltást?

Eltoljam 1 héttel az oltást?

Figyelt kérdés
Kislányomnak egy napra esik a 2. hós oltás és ezen a napon kell őt vinnem uh-ra és orthopédiára is.Reggel lenne az oltás és utána kéne útrakelnünk Pestre.Nem "kínoznám",ha el lehetne tolni az oltást.
2009. márc. 26. 12:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Én eltolnám, sztem is sok lenne neki egyszerre.
2009. márc. 26. 12:04
 2/5 anonim ***** válasza:
nekünk 1 hónapot csúszott az oltás. nincs semmi gond emiatt. elég kicsi az esélye, hogy épp most kapja el ezeket a betegségeket!
2009. márc. 26. 12:08
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Kell vmelyik vizsgálatért fizetni?Azt hallottam,hogy az orthopédia ingyenes,viszon a hasi-koponya-és csípő uh-ért fizetni kell.Ti hogy tudjátok?
2009. márc. 26. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekünk nem kellett fizetni.A gyerekdoki ír beutalót.
2009. márc. 26. 12:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekünk tegnap volt a Prevenar és a 3 hónapos oltás, délután pedig utaztunk be a városba, mentünk a csípőszűrésre. Nagyon jól viselte, időpontra mentünk, mindjárt behívtak bennünket. Szerintem kérj időpontot, az oltásról nem hiszem, hogy le kell mondani.
2009. márc. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!