Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet, hogy a kisbabám...

Mitől lehet, hogy a kisbabám nem akar többé cicizni, de éhes és ezért kénytelen voltam adni neki cumisüvegből lefejt anyatejet? Bömböl, ha cici közelébe megy, csak álmában tudom szoptatni, ha fent van, rettentően bömböl.

Figyelt kérdés

ilyen még nem volt, nem is kapott soha cumisüvegből (csak időnként vizet), és ma már ebből adtam neki tejet, és azt megette, de nagyon gyorsan, mert éhes volt.

4 hós, hátha itt tud valaki segíteni, mert lehet korábban rossz helyen tettem fel a kérdést.

2011. jún. 27. 17:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Ezt hívják szopási sztrájknak. Sok minden okozhatja, nem csak a cumi. Olvasd el ezt, nagyon hasznos! [link]

5 hós kislány anyuja

2011. jún. 27. 21:26
 12/19 A kérdező kommentje:

Jajj, de örülök, hogy írtatok, olyan jól esik a biztatásotok. Ma este szopizott, igaz, már nagyon álmos volt (és nagyon éhes lehetett), és megint sírt, amikor rájött, hogy cicin van (hoppá), de aztán bealudt és közben szopizott. Valószínűleg nekem is lecsökkentette a tejem mennyiségét és sajnos nem is hízott most először semmit egy hét alatt, és remélem ez nem tart majd sokáig.

Nagyon félek egyébként

2011. jún. 27. 21:27
 13/19 anonim ***** válasza:
45%

18:54-es vagyok. Nagyon drukkolok Neked!!! Nálam sajnos nem sikerült, és nem azért, mert mint mondták, üvegből kapta rögtön a tejet, hanem, mint irtam 1 hónapon keresztül csak próbálkoztam, végig üvöltött, már beszéltem az lll-esektől 2 szoptatási tanácsadóval, sajnos nem tudtuk megoldani a próblémát. Ja, és 4 és fél hónapig egyáltalán nem látott cumisüveget a kislányom. Csak most, hogy már 2 hónap küszködés után fejem neki, miért ne kaphatná a nagyobb lukúból, ha az 1-essel csak küszködik. (ezt csak az utánam szólónak irtam)

Szóval asszem nyugodt lelkiismerettel adtam fel most már a dolgot, de Te is próbálj meg mindent, hátha Neked sikerül!!!

2011. jún. 27. 22:22
 14/19 A kérdező kommentje:
Ma ismét sztrájkolt, csak reggel fogadta el, de fele annyi ideig evett. Nem értem. Még küszködök, soha nem volt ilyen, annyira hiányzik nekem :(
2011. jún. 28. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Hogy álltok?Elfogadja a cicit a babád?

2011. júl. 5. 07:07
 16/19 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönjük, hogy érdeklődsz! :)

Elfogadja a cicimet ismét!!! Annyi keserves nap, (hét) utána nem adtam fel és ismét cicizik. És azóta nem fáj a hasam sem. (tehát valami készülődött ott lent is hormonálisan)

Cumisüveget elhagytuk. Azóta lassan kezdett el visszajönni, de most már látszólag is hízott, férjem is mondta, hogy ismét húsisabb. Több a pisi, rengeteg, és napi kétszer ismét kaki.

Egyedül három sima nap után tegnap este ismét sírt, nem akart cicizni, nagyon fáradt volt, be is aludt.

Azért még izgulok, nehogy ismét előjöjjön ez az egész.

Esetleg te is voltál hasonló helyzetben?

2011. júl. 5. 07:35
 17/19 anonim ***** válasza:

Örülök,hogy sikerült rávenned a szopira :)

Az első válaszoló voltam,tudod nálunk volt 3 napig ilyen.

Nálunk azóta sem volt gond,remélem nem is lesz és kívánom,hogy Nálatok se legyen több probléma ezzel!

2011. júl. 5. 08:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök, hogy kitartottál, és megoldottad a problémát! Ügyesek vagytok! Olyan jó ilyeneket olvasni, amikor tényleg tudtunk segíteni.

Egy válaszoló

2011. júl. 5. 09:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Hát igen, a jó válaszok mindig csak biztatnak bizony ám :)
2011. júl. 5. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!