Mitől tudna könnyebben kakálni anyatejes kisbabám?
Szia!
Az én lányom pont ma 3 hós,és nálunk is az a fránya kaki okoz gondot.Ő már tápot kap csak(sajna) de amíg szopott addig se volt jó!Tudok pár "szert" ajánlani,de csak kipróbálás útján tudod kitapasztalni hogy nektek mi válik be!PL:Gripe water(patika,recept nélküli),Mecsek baby tea,Laevolac(patika).Ez utóbbi egy bélben fel nem szívódó(tehát nem bántja a fejletlen bélbolyhait) enyhe hashajtó szerű készítmény ami igazából csak lazítja a székletet.Én ma fogom kipróbálni az őszibarackos bébiételt.Nekem most ezt is ajánlották.Remélem tudtam segíteni!
Szia, lehet, hogy csak pukiznia kell, és amiatt nyöszörög. Mi is Infacolt használtunk az elején, de hajnalban ugyanez volt a helyzet, felébredt, nyöszörgött, és csak egy kis torna segített pukizni. Utána persze szopi, mivel már felébredt.
Nem írtad, hány naponta szokott kakilni, bár anyatejeseknél az sem gond, ha hetente van egyszer - ezt mondják a védőnők - bár szerintem akkor sem normális..Nálunk ez volt a helyzet sokáig, volt olyan is, hogy 10 napig semmi, kipróbáltam én is mindent: kamilla, lázmérőzés, glicerines kúp stb, de ami igazán segített, hogy minden nap megeszek egy üveg barack, vagy szilvabefőtett, és ez meghozta nála az eredményt :)
Meg ami még beválni látszik az a Gripe Water, ezt most kezdtük el, mert még mindig pocakfájós a babám, ettől szinte minden nap kakál.
Próbáld ki, főleg ha még fáj a pocija is.
4,5 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!