Egy lázas babát, miben altattok éjszaka, és mennyire kell betakargatni?
Szia!
Ne öltöztesd túl, mi pont 2 hete estünk át a 3 napos lázon, én egy rövidujjú bodyt és egy vékony pamutrugit adtam rá, és egy vékonyka takaróval takartam be (24 °C van a lakásban).
Ha nem hatnának a kúpok, szirup, próbáld meg a hűtőfürdőt, nekünk az vitte le.
Mihamarabbi gyógyulást!!
6 hós kislány anyukája
Az előttem szólót szeretném kijavítani(bocsánat, nem okoskodni akarok), de nem langyos vízzel kell kezdeni a hűtő fürdőt, hanem annyi fokos kell lennie a víznek ahány fokos a baba teste, vagyis ha 38.8 akkor a víz hője is és ezt kell lassan visszahűteni, ami 26-28 foknál nem lehet hidegebb. 10-15 percnél ne tartson tovább.
A priznic pedig nem egész testét, mert a vesetájékot szigorúan ki kell hagyni, a vállat ne hagyjuk ki mivel ott vannak a tüdő csúcsok, a hasat sem szabad hűteni, a 4 végtagot külön külön. Ez 3x15 percig lehet alkalmazni, többször nem. Folyadék, és sok citrom és méz. Ugye ez csecsemőknél nem lehet. A calcimusc adása is nagyon hatásos.
Egy ápolónő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!