Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Várhatóan ebből mikor lesz...

Várhatóan ebből mikor lesz mászás?

Figyelt kérdés
Azért teszem fel a kérdést, hátha más babája is csinálta ezt.Kislányom egy hete félig kúszik, félig mászik.Ezt úgy kell elképzelni, hogy a karja lent van, de a lábával hol térdel, hol kúszik.Térden halad előre pár "lépést", de a karja nem mozdul hozzá.A következő percben pedig felnyomja magát nyújtott karral hason, de akkor meg a lábát nem húzza maga alá.Már csak össze kéne kapcsolnia a kettőt, és négykézláb állna.Én már annak is örülnék, de nagyon.Szerintetek?Volt valaki babájánál ilyesmi?
2011. jún. 26. 14:27
 1/4 anonim ***** válasza:

Mennyi idös a babád?

akár hónapok is eltelhetnek meddigre rájön hogy össze kellene kötni a ketött.

ha 7-8 hós alatti akkor még van böven ideje. ha 9 hós elmúlt vagy körüli akkor valószínü hamar rájön.

2011. jún. 26. 14:34
 2/4 A kérdező kommentje:
9 hónapos múlt pár napja.Utolsó pillanatos baba, a nagyobb produkciókat nem kapkodta el eddig sem.:))
2011. jún. 26. 14:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 6 hós és kb 2 hónapja ezt csinálja.Ő sem jött még rá, hogy össze kéne kapcsolni a mozdulatokat, de ő legalább halad előre a művelet közben, vagy megfordul a saját tengelye körül :)
2011. jún. 26. 15:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ő is halad előre, írtam is, hogy kúszik, és a térdén közlekedik.És ő is forog a tengelye körül, minden irányba.Én nem bánom, hogy nem az a gyorsan fejlődő baba.Legalább nem lesz hiperaktív.
2011. jún. 26. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!