Miert nem szunik a kohogese?
Figyelt kérdés
kisfiam 1 eves es 2honapos, masfel honapja kerulgette a natha, antibiotikumokkal ki kezelodott, csak a kohoges nem szunt meg veglegesen, a kohogesek ejszaka jonnek rohamszeruen, napkozben is elo jonnek de ritkan. Tobb antibiotikumot mar nem merek adni neki, sem kohoges csillapitot, van amikor szaraz kohoges maskor pedig nem. A csaladorvos szerint nincs tudogyuladasa, csak azt nem ertem, miert nem szunik meg a kohogese. Valaki tud segiteni?2009. márc. 25. 18:22
1/1 anonim válasza:
Én felnőtt vagyok, 3 hete köhögök. a kolléganőm is.A fiam néyg hete. A szomszéd kisgyerek szintén. Voltunk táppénzen, beszedtünk mindent...szerintünk ez egy makacs vírus.
Próbálj meg éjjel intenzíven párologtatni. Egy nagy vizes törölköző a fűtőtestre, pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!