Kislányomnak laza csípője miatt kengyelt kell hordania. Mások is jártak ebben a cipőben?
Szia! Mi is hordtuk. A babának teljesen kényelmes, a látszat ellenére nem fáj vagy ilyesmi. Csak amíg felöltözteted rá, eleinte nyűgösködik, aztán egyre ügyesebben megy, és talán meg is szokja, már észre se veszi. Meg nem túl jól néz ki szerintem. Pl nálunk pont arra esett a keresztelés, aznap levetettük. De a kisbabának ez nem jelent gondot, jól érzi magát! Elvileg a hasunkban is így van a lábuk.
Mi nem fektettük hasra, mivel olvastam, hogy első hónapokban nem veszélytelen hason altatni és a mi kis angyalunk szinte mindig aludt.
Még nincs babám de anno nekem is volt elég sokáig kellett viselnem mivel csípőficamos voltam,úgy 1 éves koromig ha jól tudom.
A babáknak ez nem kényelmetlen,anyum szerint én még élveztem is,sőt hamarabb kezdtem el járni mint az átlag babák,úgyhogy nyugalom:D
Megint az első vagyok, elgondolkodtam a hason fekvésen. Szerintem úgy a test súlypontja előreesne a fejére, nem lenne kényelmes neki, vagy?
Arra viszont emlékszem, néha oldalra fordítottuk, ezt nem tudom, lehetett volna-e, de nem okozott problémát. De szinte mindig háton volt (vagy kézben:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!