Mivel ízesítitek a saját ételeiteket (például leveseket), ha már a babátok is eszi azt?
Köszi!
A Natura zöldségkeveréket akkor én is megkeresem a bioboltban. Igen, pont ehhez hasonló konkrét javaslatokat vártam!
Nem sértegetni akartam az E betűs válaszolót sem, csak egy konkrét kérdésre konkrét választ, javaslatot várok, és nem véleményt, hogy "milyen egészségtelen" az, amin éppen én is változtatni akarok. Olyan ötleteket kerestem, mint például a Natura zöldségkeverék, vagy a dinsztelt répa, stb. Azzal magam is tisztában vagyok, hogy a vegeta nem a legjobb megoldás, ezért keresek helyette jobbat. Egyébként pedig nem a babának a levesünkből kivett zöldségek, húsok elkészítéséhez kértem a tanácsot, hanem ahhoz, hogy a saját ételeinket mivel ízesítsem úgy, hogy a kisfiam is ehesse azokat, ugyanúgy, ahogy mi. Ugyanis most a saját ételeink bevezetésénél tartunk. Szóval nem sértegetni akartalak, csak konkrét javaslatot vártam, nem véleményt.
Jól van. A lényeg, hogy az a bio zöldségkeverék nagyon jó. Én is használom. Amúgy pedig a lényeg, hogy ha már ehet pirospaprikát akkor abból is kevesebbet használj, a feket bors helyett én fehérret szoktam, előnyben részesítem a petrezselymet és a zellerzöldet, és van egy táblázat is ahol megtalálod, hogy milyen fűszereket szabad használni a babáknál mely életkorban. A bazsalikom és a kakukkfű is finom és már eheti szerintem a te babád csak arra ügyelj, hogy ezeknek intenzív ízük van, tehát kevesebb a jobb. Link a köv.
Üdv.
Köszi a segítségeteket, mostmár tényleg sok hasznos ötletet kaptam!
Külön köszönöm az "E betűs" válaszolónak, hogy nem haragudott meg és írt nagyon hasznos javaslatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!