Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 év körüli babátoknak milyen...

1 év körüli babátoknak milyen teát készítetek? Mivel ízesítitek?

Figyelt kérdés
Cukorral csináltam tegnap. Citromot lehet bele tenni? Mégiscsak finomabb lenne neki is. Csipkebogyó teát itatok vele. Eddig Hipp csipkebogyós gyümölcsleves teát ivott, néha higítva á. vízzel.
2010. okt. 8. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet beletenni citromot nyugodtan. Bár én csak akkor csináltam neki teát, amikor meg volt fázva. Egyébként csak vizet iszik.
2010. okt. 8. 09:04
 2/4 anonim ***** válasza:
1 liter vízzel 2 filter bármilyen ízű pickwick teát leforràzok, lefedem, 2-3 perc után teszek bele 3 evőkanál cukrot, negyed citrom levèt, vagy ha nincs itthon 3 evőkanàl citromlét. Én is ezt iszom a gyerekkel:)
2010. okt. 8. 09:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Utolsóval dettó így vagyunk mi is! A mi teánkat issza, bár nem napi szinten, mint mi.
2010. okt. 8. 09:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Néha én is adok teát az 1 éves lányomnak.

A Milford barackos teáját szívesen megissza ízesítés nélkül.

Ezen kívül még Pickwick gyerekteát szoktam neki adni kevés almalével (100% és alacsony savtartalmú) ízesítve és ásványvízzel hígítva.

2010. okt. 8. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!