Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen babakocsit válaszak?...

Milyen babakocsit válaszak? Négyemeletes házba a negyedikre költözünk.

Figyelt kérdés
Első babás vagyok 33 hetes és nem tudok babakocsit választani.Nincs tapasztalatom hogy mennyire fogom birni mindig felvinni a negyedikre.
2009. márc. 25. 13:24
 1/6 anonim ***** válasza:

hűűűű nem irigyellek mi most költöztünk el onnan, nekünk se volt lift..lent bizti van kocsitároló vagy pince mi oda tettük kocsit, babát is elég volt önmagában felcipelni.Ha nem babakocsit lakatoljátok le vhol lent.

ha ez se megy akkor minél könnyebb kocsit vegyél, de nem fogod bírni babával együtt felcipelni sztem.

2009. márc. 25. 13:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia

Lift nélkül meg fogsz szakadni, te szegény.

Nem lehet valahol lent egy tárolóban otthagyni a kocsit? Így legalább csak a gyereket kéne cipelni.

Mi a 6.on lakunk, de hiába van lift, többet rossz, mint jó :S

Nekünk egy Retrus Ruby volt, ami egy naaaagy és nehéz (13 kg asszem) kocsi. Kényelmes volt a gyereknek - amíg el nem kezdett volna ülni, mert onnantól sehogysem akart megmaradni benne és ebben nem volt értelmes félülős pozíció.

Így aztán vettem egy 5,5 kilós, szupi kis városi sportkocsit: Chicco SimpliCity..

Ezt egy kézzel is össze tudom csukni és félkézel kocsit cipelek, másikiban a gyerek , ha rossz a lift...

Azt érdemes átgondolnotok, hogy multifunkciósat akarok-e, vagy esetleg külön lesz autósülés, meg majd később esernyő/sportkocsi - mert akkor nem kell a legszupibb high-tech (és húzós árú) 3 funkciósokból választani, hanem lehet találni könyebbet és olcsóbbat.

:)

De a legtutibb, ha elmész és kipróbálsz néhány darabot a boltban, megemelgeted, megnézegeted melyiken milyen fogás esik stb..

2009. márc. 25. 13:32
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy van-e tároló lent a földszinten. Ha van, akkor olyan babakocsit válassz, ami mózeskosaras, tehát le tudod szedni róla a mózest és abban fel tudod cipelni babástul a 4. emeletre, így is kemény meló lesz, főleg ha már lesz súlya a babódnak. Én a 2. emeleten lakok, a babakocsi lent a tárolóban, egy külön mózesbe cipelem le, majd lent be a babakocsiba... nagyon gáz, már 6,5 kiló a gyerek és nem könnyű így lemenni, mire kimegyek az utcára, folyik rólam a víz. Sajnos nem egyszerű. Ha nincs tárolótok, akkor nagyon könnyű babakocsit válassz, amit babástul le tudsz cipelni. Kitartást, könnyű szülést!!!
2009. márc. 25. 13:33
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én is úgy oldottam meg mint az utolsó válaszoló. A vázt beraktam lent a tárolóba, a mózest pedig fent tartom a lakásban. Ha megyünk sétálni, felöltöztetem a babát, megy a mózesbe, majd leviszem, ott rárakom a vázra, s megyünk sétálni.

Titi Triton, vagy Quinny, attól függ mennyit szánsz rá.

2009. márc. 25. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.Én is így voltam,hogy minél könnyebb babakocsit vegyek,igaz nálunk van lift de sokszor rossz,mi a 6-dik emeleten lakunk.Nekem Graco babakocsim van ez 7kg(csak),a Brendonba vettük 35000ft volt(akciósan),van hozzá ,rászerelhető babahordozó is ami +3kg,szerintem jó kis kocsi,nekünk végig ez lesz,mert három pontban dönthető a támlája,az én kisfiam már 6.5hós és már üldögél benne:D
2009. márc. 25. 14:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. márc. 26. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!