11hónapos fiam ehet frankfurti levest?
Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 18:55
1/9 anonim válasza:
Ha már eddig is evett abból,amit magatoknak főztetek,akkor igen.
2/9 A kérdező kommentje:
nem evett eddig,csak a krumplifőzelékből,húslevesből,és töltött tökből.
2011. jún. 24. 19:05
3/9 anonim válasza:
Ebben is végül krumpli és káposzta van, na meg virsli. 1 évesen már azt mondják, bármit ehetnek. Nálunk mindig is nagy kedvenc volt a virsli, bár sokan nem ajánlják. Adj neki szerintem nyugodtan.
4/9 A kérdező kommentje:
köszi.Nem is a virsli miatt aggódok,hanem a káposzta miatt,nem-e puffasztja,nem-e fog fájni tőle a hasa.Vagy ilyen korban nem nagyon van hasfájás az ételektől?
2011. jún. 24. 22:29
5/9 anonim válasza:
Én sosem vettem észre, hogy bántotta volna a kisfiam hasát bármilyen étel. Lehet nem is ízlik majd neki és nem eszik belőle sokat, de nem hinném, hogy gond lenne.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm,akkor holnap kipróbáljuk.
2011. jún. 24. 22:54
8/9 A kérdező kommentje:
izlett neki nagyon:) pukizott tőle jó sokat,de nem fájt a hasa szerencsére,meg végre higabbat is kakilt,mert mióta hozzátáplálunk,mindig nagyon kemény neki,úgyhogy most ez igy jó volt:)
2011. jún. 27. 11:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!