Anyukák! Nektek mire alszik el a babátok? Apával alszik csak el vagy csak anyával?
4 hónapos a kislányom. Betesszük az ágyba, és elalszik egyedül. Így lett szoktatva. Volt egy idő, amikor nap közben csak babakocsiban volt hajlandó aludni, de azt nem tartottam jónak, így leszoktattam róla.
De mondjuk 5 hetesen még elaludt vacsi vagy böfi közben. 4 hetes kora óta csak tápszeres, így csak addig altattam cicin, és én örülök, hogy így alakult. Tuti rászokott volna, az meg nem biztos, hogy hosszú távon túl jó (pl. ha más vigyáz rá).
21:55-ös
A kisbabád mennyit alszik egyszerre?
20:18 vagyok
Az én kislányom este 8-kor elalszik, akkor reggel 5-6 körül ébred először, ha este 10-kor alszik el, akkor 7-7.30 körül kel. Már tápszeres sajnos, előtte cicin aludt el. Akkor este 10-től reggel 3-ig aludt, akkor szopizott megint és 4 körül újra elaludt és 7-8 körül kelt újra. Éjjel nagyon jól alszik, nappal nem mindig. Nappal ráállt a délelőtti nagy alvásra, 10-től 13 óráig, délután meg csak egy órát alszik összesen.
21:55-ös vagyok.
Este 8-tól reggel 6-ig alszik. Nap közben változó, de délelőtt és délben alszik nagyobbat (1,5-3 óra), délután meg általában 2 kisebbet, 2-szer fél, vagy egyszer 1+1-szer fél órát.
Szia 20.17-es vagyok es megirtam 20.33-kor az angol altatok cimet.
1/Lullabay and goodnight...
2/The evening is coming....
20:17-es:
Nagyon szépen köszönöm, ma délelőtt kipróbáltunk és a babámnak nagyon tetszett. (:
21:55-ös vagyok.
Amikor láttam, hogy fáradt, betettem a kiságyba. Persze rögtön sírás. Adtam cumit, szundikendőt, kicsit simiztem. Aztán kimentem. Kb. 3-szor játszottam ezt el, majd negyedjére nem mentem vissza, hagytam egy kicsit egyedül. Először még jobban rázendített, aztán egy kis sírás után rájött, hogy hiába, mert nem megyek vissza. Amikor lejjebb vett a sírásból, akkor mentem csak be, akkor visszaadtam újra a cumit és a kendőt, és ismét simiztem. Akkor meg is nyugodott teljesen, elaludt.
Aztán a következő alvásnál már kevesebbet sírt, a délutáninál már csak picit. Másnap pedig már szó nélkül elaludt egyedül is. Nem mondom, rossz volt hallani, hogy sír, DE: tudtam, hogy a fáradtságtól sír, és nem azért, mert rossz neki az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!