Anyukák! Nektek mire alszik el a babátok? Apával alszik csak el vagy csak anyával?
kiváncsi vagyok az apuka napirendjére :)
én kezdetektől a saját szobájába, saját kiságyában altatom, némi simogatás és puszi közben, aztán kimegyek és hagyom hogy elaludjon, időnként ránézek alszik e már, be kell e takarni, minden rendben stb. általában fél órán belül alszik, ha nem akkor kideríetem miért nem. nagyon ritkán ringatom, pl ha beteg vagy fáj valamilye.
Az enyém 3 hónapos koráig,amíg fájt a hasa csak és kizárólag a Beach Boy:Kokomo című számára volt hajlandó elaludni a kezemben.
Amint elmúlott a hasfájós időszak,csak be kell tennem a kiságyba és pár percen belül alszik mint a bunda,nem kell sem anya sem apa neki.
mire háromig számolok :D
bocs a tréfáért! :) míg kicsi volt cicin aludt el aztán mikor 10 hónapos lett egyedül a kiságyában.
apával necces lenne, van, hogy csak éjfélkor ér haza ;)
Kedves harmadik válaszoló!
Apa általában 7-16 ig dolgozik, azután megyünk sétálni a lányunkkal, és este csak velünk foglalkozik már. (:
kedves hatodik válaszoló!
neked mennyi idős a gyermeked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!