Hány hónapos kortól kaphat a baba görög dinnyét?
hát kiwit semmiképpen sem.
ahogyan írták barack, szilva vagy kamilla tea.
a lányom 11 hónapos lesz, akkor ő már kaphat dinnyét? :)
Én ennyi butaságot életemben nem olvastam mint itt. A görögdinnye kitűnő vízhajtó, vesetisztító és salaktalanító.A paradicsomhoz hasonlóan a görögdinnyében is megtalálható a likopin nevű antioxidáns, ami a daganatos betegségek megelőzésében lehet a segítségedre. A likopin gyorsan köti meg a káros szabadgyököket, melyek elősegítik a rák, valamint a szív- és érrendszeri betegségek kialakulását.
Talán nem is gondolnád, de az édes gyümölcs még az UV-sugárzás elleni védelemben is fontos szerepet játszik. És rengeteg folsav van benne, amit kifejezetten ajánlják a terhes nőknek, 8-9 hónapos kortól kimagozva isteni gyümölcs a babáknak.
Én ikerterhességem alatt rengeteget ettem és a babák fejenként 3500 grammal születtek a paradicsom és a dinnye,eper az amit naponta kg. számra ettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!