Normális dolog az, ha valki azért nem viszi levegőzni a babáját, mert az végigsírja az öltöztetést?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm babája, már 8 hónapos és kb hetente 1-2 alkalommal vannak kinn, mert a pici utál öltözni és az anyja inkább nem viszi ki. Az enyém is utál öltözni, pedig már 10 hónapos, de mi mindennep kinn vagyunk min. kétszer.2009. márc. 25. 10:28
1/7 anonim válasza:
Hát nem normális,mert az én lányom is utál öltözni,sír, de ha kint vagyunk,már semmi baja,sőt imád levegőn lenni,nézelődni,szval sztem az anyuka csak a maga dolgát akarja könnyíteni,hisz ha a babája séta közben nyugodt,akkor nem értem miért ne mennének ki.
2/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem ez így nem normális. Kicsit kényelmes az anyuka, nem?
Az én lányom 10 hónapos és szintén utál öltözni, de ha már kint vagyunk, minden rendben van:)
3/7 anonim válasza:
A "kedves" ismerősödnél inkább az a probléma, hogy egyszerűen lusta felöltöztetni a szegény gyereket, gondolom könnyebb a tévé előtt dögleni. Szégyellje magát! A gyereknek szüksége van a napi levegőzésre.
4/7 anonim válasza:
Szerintem minden baba utal oltozkodni. Mondjuk en eleg gyorsan megoldom, mi fel perc alatt feloltozunk. Csak akkor kezdem oltoztetni a picit, ha mar en is kesz vagyok.
5/7 anonim válasza:
Nem normális dolog. Ez tényleg csak lustaság. Az én fiamnál kevés gyerek ordíthat jobban, amikor öltöztetem, sőt mostmár egyszerűen kirángatja magát a kezeim közül és üvöltve elszalad előlem. Mégis minden nap megyünk vele sétálni, lassan már egy éve. Nem sok olyan nap volt még eddig a kis életében, amikor ne mentünk volna. Azt az öt percet, amíg felöltözünk, kibírja ő is, én is, aztán a jó levegőn elmúlik a hiszti. De levegőzni kell, mert úgy lesz csak egészséges egy kisgyerek.
6/7 A kérdező kommentje:
Én is furcsálom és szoktuk is a férjemmel emlegetni, hogy ez nem normális dolog. Nekem úgy tűnik, ő éli tovább a baba előtt megszokott életét, csak van egy plusz nyűgje. Hát nem tudom. Egész nap benn gubbasztani. Én tuti bediliznék.
2009. márc. 25. 10:45
7/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is 8 hónapos. Ő is sír öltözés közben, de minden nap sétálok vele. Kivéve ha esik az eső. Szerintem is kényelem és lustaság dolga ez. A levegőn úgyis megnyugszik a baba...és jót is tesz neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!