Hogy aludt este a babátok? 6 hós lányom, aki eddig egyszer kelt hajnal 3-4 körül, tegnap éjjel óránként, de csak ivott és vissza is aludt.
De mikor 4-kor kelt, sehogy nem aludt vissza, játszani kellett vele, járkálni a lakásban mint ahogy nappal, és 1 óra múlva tudott vissza aludni.
Ugye nem marad így???
Reggel pedig bementem mert hangosan sírt, de mikor megláttam a szeme csukva volt, szerintem még aludt, aztán a cumit visszaadtam és utána is sírt de a szeme csukva volt, felvettem és sokára vígasztalódott meg nagyon.
Az én kislányom is fura volt az éjjel, már vagy két hónapja átalussza az éjszakát, de most éjjel felkelt éjfélkor is, meg 4kor is enni... meglepődtem rendesen.
3 és félhós manó anyukája
ilyemkor azt szokták mondani, hogy biztos a fogzás...:)
az enyém is 6 hónapos, volt egy hosszú időszak, amikor 5-6szor kelt (nem evett), volt hogy óránként, félóránként.
kamillagolyócskával sikerült ezt mérsékelni.
De lehet, hogy csak a fornt miatt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!