Belecsúsztunk a cicin elalvásba, adnátok tanácsot?
Ti milyen megoldást javasolnátok?
Azért javasoltam a ringatásos megoldást, mert egy cicin elalvó gyereknél nem lehet egyből azt alkalmazni, hogy elveszed a cicit és berakod a kiságyba. Nem működne, hiszen hozzá van szokva az anya közelségéhez. Nagyon drasztikus lenne. A ringatásos módszer egy átmenet, átmenetként is javasoltam, hiszen leírtam, hogy ahogy halad az idő, úgy lehet rövidíteni a ringatást és szépen le lehet szoktatni róla. Természetesen én is tudom, hogy ez a másik "rossz" megoldás, de átmenetet lehet képezni vele. És tudod úgy szoktam tanácsot adni, hogy elgondolkodok a problémán és megpróbálom személyre szabottá tenni. De sokan ezért lehúznak... de nem érdekel, tudom, hogy van itt olyan akinek már segítettem.
Hagyni kell a gyereket a saját ritmusában.A ringatás sokkal rosszabb mint a cicizés.Egyik gyerekem ringatós volt 3 évesen is,másik pedig cicis ugyanabban a korban.a cicizés még mindig kiméletesebb .Én pont ma beszéltem egy szopis tanácsadóval,és az volt a téma,hogy mekkora környezeti nyomás van a szoptatós anyukákon.
És a gyerköc elfújta a 3 gyertyát a tortáján,akkor aztán.......harakiri
Én ma végleg eldöntöttem,nem érdekel senki,4 éves koráig úgyis elhagyja.
ma 13:59
én csak a véleményemet írtam le, nem akartalak megsérteni. számomra a ringatás a legrosszabb. már egy előző hozzászólásomban írtam, nálunk mikor vége lett a cicizésnek tápin aludt el, tehát minden változatlan maradt, csupán a "kellék" változott, aztán betettem a kiságyba a tápijával és elaludt ott. azóta már nagyfiú, kinőtte a cumisüvegen elalvást, az ágyát megszokta, így semmit nem kellett tennem, elforgolódik az ágyában pár percig aztán elalszik egyedül.
biztos nagy szerencsém van de örülök, hogy így alakult, tudom, hogy nekem a ringatás nehezen menne, kikészülne a hátam pár éjszaka alatt
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!