Belecsúsztunk a cicin elalvásba, adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
Nem akartam, hogy így legyen, de így alakult. Nincs sok tejem és az esti elalváskor mindig hagytam, hogy jó sokáig szopikázzon, hogy azt a kevés tejemet kiszívja. Napközben meg az volt a teória, hogy mivel olyan 2 óránként evett, hogy ha úgy gondoltam hogy aludni fog, akkor előtte jól egye tele magát, hogy ne az éhség miatt ébredjen fel korábban. Mára ott tartunk, hogy csak a cicimen alszik el. Gondolom vagyunk ezzel így páran. Ez most még nem nagy gáz (bár jobb lenne, ha nem lenne ennyire a személyemhez kötve az alvása) de később attól félek hogy lehetetlen lesz erről leszoktatni. Nektek mi vált be? Most 3 hónapos a baba.
3 hetes a babám és csak cicin alszik el, ha kicsúszik szájából vagy elveszem tőle akkor felébred.
szóval valami jó tanácsot én is szívesen vennék
2011. jún. 23. 21:52
2/26 anonim válasza:
Ne aggodj, az en lanyom 8 honapos koraig cicin aludt el, utanna elfogyott a tejem, azota a cumisuvegen alszik el.
2011. jún. 23. 21:54
3/26 anonim válasza:
Az én 1 éves kislányom még mindig cicin alszik el.:D
Én nem bánom nagyon szeretem.:)Sajnos segíteni nem tudok.
2011. jún. 23. 21:56
4/26 anonim válasza:
Szerintem 3 hetesen ez abszolút nem gond, hiszen ilyenkor még amúgy is csak eszik-alszik a baba.
Egyik gyerekem úgy 4-5 hónaposan hagyta el a cicin elalvást, a másik meg 7-8 hónaposan. Mindketten 20 hónapig szopiztak. Később bevezettük a cumit.
Szerintem legyen csak cicin ahányszor és ameddig kéri. A tejecskéd is ettől fog szaporodni.
Én pont azon szomorkodtam, hogy milyen édesek, amikor cicin alszanak el, de nekem már nem csinálták, hiába vágytam rá... :o)
Egyébként miért kéne erről leszoktatni?
2011. jún. 23. 22:00
5/26 anonim válasza:
Szerintem még pici a babád, nyugodtan alhat így.
Később ha kevesebb a tej, úgyis váltani fog alvás módot. Az én 15 hónaposom cicn alszik el, de ha már nincs épp annyi, akkor fordul kettőt-hármat melletem és alszik.
A tesója viszont sokéáig cicn aludt el, nem zavart. Sőt tudtam, hogy így pikk-pakk elaludt. Aztán nem is tudom, valahogy átalakult, szinte magától, nem volt probléma. esetleg ott kellett lennem egy darabig mellette, fognom a kezét.
2011. jún. 23. 22:00
6/26 anonim válasza:
A most 18 hónapos lányom 16 hónapos koráig cicin aludt el.Engem nem zavart,mert így hamar el tudott aludni és én is tudtam pihenni.az utolsó napokban 1x-1x elaludt magától,aztán a cicit is elhagyta végképp és most már magától alszik el vagy néha nézi a TV-t a tejital elfogyasztása közben és akkor bealszik.Sosem cumizott és nem is akartam rászoktatni.
2011. jún. 23. 22:06
7/26 anonim válasza:
Az én babám is így alszik el, 4 hónapos. Nálunk is így alakult, nem is bánom. Majd leszoktatom, nem aggódom emiatt.
2011. jún. 23. 22:10
8/26 anonim válasza:
szerintem ez így van jól, nagyon jól csinálod, ne aggódj! enyém is így aludt el, aztán mikor vége lett a cicizésnek a tápin aludt el. 10 hónaposan meg beraktam a tápijával a kiságyba és ott aludt el. most már nem alszik el a tejen de nincs is ebből gond, kirakja a cumisüveget, átöleli a kis barátját és alszik :)
2011. jún. 23. 22:26
9/26 anonim válasza:
Az én 3 évesem is cicin alszik el,most már igaz,hogy csak délbe,az esti magától elmaradt.Ne aggódj,jól csinálod.Ha sokáig akarod szoptatni,úgyis jelen kell legyél az esti altatásnál.
2011. jún. 23. 22:37
10/26 anonim válasza:
Uhh, akkor nálunk lehet a legnagyobb gáz :-( féléves kora körül szokott rá a cicin alvásra é néha én is elgondolkodom ezen, hogy mi lesz majd ha... tudom, félévesen már minek, de így alakult. alapvetően nem bánom, mert tényleg irtó édes olyankor :-) meg szerencsére babakociban is elalszik odakint sétálva ha álmos, szóval ha másnak is kell esetleg nagy ritkán altatni, akkor bárkivel elmegy ;-) nem tudom, később hogyan lesz és hogy egyáltalán meddig lesz tejem. fiam lassan 8 hónapos, tejci még van, meglátjuk. remélem, gond nélkül áll majd át a te babád is és az enyém is. szerintem haygd, mert jó érzés. neki is és szerintem neked is :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!