Anyucik! Mit dolgoztatok a baba születése előtt? És a férjetek-párotok, mit dolgozik?
Én gyárba 2 műszakba minőségellenőr átl. 80 ezer. Párom szintén gyárba 160 ezer. Most kint van külföldön, 380 ezer.
Én szeretnék valami tanfolyamot végezni, de 8 hós kislányom mellett nem lesz könnyű.
Én varrónő voltam 80-90 nettóval (teljesítménybér).Párom betanított munkás egy üvegszálas műanyag profilokat gyártó cégnél.110 körül kap 12 ezer kajajegy.
Mostanság van bedolgozásom, ez eddig ebben a hónapban 31000, mégsem jövünk ki belőle.
A párom személyi asszisztense voltam,150 ezret kerestem.
A párom pedig ügyvéd,a békesség kedvéért nem írom le,hogy mennyit keres.
Húú, köszi a rengeteg választ!:)
Én azért kiváncsi volnék, hogy egy ügyvéd mennyit keres!:)
Nem írnád meg?:p
Én örülök neki, ha másnak bejött anyagi téren az élet!:)
Jó hallani, hogy nem mindenki van pénzügyileg a béka feneke alatt!
És sajnálattal olvastam, hogy vagyunk egy páran, akik nem engedhetnek mindent maguknak!:(
Én is ide tartozom...:(
De én bízom a jobb jövőben!:)
Adminisztrátor voltam, 120000+cafetéria
Férjem kamionsofőr 160000
Az ügyvéd fizujára én is kíváncsi lennék, nem azért mert bosszankodni akarok, nekem nem fáj ha más többet keres, tényleg csak kíváncsiságból.
Területi képviselő voltam egy nagy multinál, netto 110-ért, a párom bútorasztalos, jelenleg 160-180 körül kap, de persze csak 4 órában van bejelentve :(
Az előző munkahelyén 250-et kapott + rengeteget fusizhatott még munkaidőben is, szóval most vagy 150-200-al kevesebbet keres és ráadásul kidolgozza a belét :((((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!