Hogy szoktassam le? 1 éves kislányom szoptatás közben pofoz, igy mindig meg van karmolva az arcom. A szemembe is belekap sokszor.
Figyelt kérdés
Elforditom a fejem,persze,de nem tudok 10 percet kitekert nyakkal lenni.Rászóltam többször hangosan,hogy: nem !Meg már volt hogy vissza is adtam(persze csak akkorát mint ő,egyszer a kezére is rácsaptam,de ezt nem akarom,mert csak csinálja még mindig.Hetek óta.2011. jún. 23. 15:35
1/4 anonim válasza:
Fogd meg a kezét, hogy ne tudjon pofozni és mond, hogy nem szabad, mert ez fáj anyának.
2/4 anonim válasza:
Fogd meg a kezét határozottan, de azért ne fájjon neki és közben határozottan mondd, hogy nem szabad, mert ez fáj! Ha hagyod magad, ő jó játéknak veszi! főleg, ha még fájdalmasan fel is kiáltasz, hisz azt hiszi játszol. Ha többszöri határozott felszólításra, megfogásra se hagyja abba, tedd le és hagyd, hogy menjen játszani!
3/4 A kérdező kommentje:
Igen,igazatok van,volt hogy mikor visszaadtam játéknak vette és nevetett.Viszont mikor rászóltam hangosan,nagyon sirt,meg mikor a kezére rácsaptam akkor is :( Megfogadom a tanácsokat,köszönöm.
2011. jún. 23. 15:43
4/4 anonim válasza:
Az én 5 hónaposom is ezt csinálja 1-2 hónapja, csak nekem a mellemet szokta ütni kinyitott tenyérrel, s néha olyanokat, hogy elég nagy hangkja van ahogy csattan a keze a mellemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!