Mikor kezdtetek el babátoknak kenyérfalatkákat adni valami feltéttel (vaj, vajkrém, hasonlók)?
9 hónaposan reggeli és tízórai között:)
Mondjuk ő többet kent szét a padlón,mint amit megevett,de ha én ettem neki is kellett adnom,mert nem hagyott békén.
igen, ez van nálunk is.Kisfiam 8 hónapos, és nem tudok úgy reggelizni, hogy ne adjak neki...mostanában fél7 fele szopizik, visszaalszik fél8-8ig, akkor kap reggelit, majd 11 körül gyümit.
Jó ez így ugye?Lehet hülyeség,de mivel mosatnába annyit mondják, hogy nem jó a sok szénhidrát, hogy ezen gondolkozok a fiammal kapcsolatban is....mondjuk ő fejlődésben van, szóval szüksége van rá.Amúgy még minimum 5x szopizik, van hogy 6x ebben a nagy melegben.
jaaj köszi, tök jó, hogy ezt leírtad:)Mert volt, aki mondta, hogy vigyázzak a kenyérre, szénhidrát, nehogy elhízzon.Na de szénhidrátra is szüksége van, hiszen pici.Persze mértékkel.
Igen, figyelek én is, nehogy nagy darab kerüljön a szájába, azzal a 2 pici fogával akkorákat tud harapni:)
Tényleg azt mondta a dokid, hogy még jó is?
igen, igazad van!Tényleg én is, férjem is eszünk minden nap kenyeret, péksüteményt, és mégsem vagyunk elhízva, egészségesek vagyunk.
Köszönöm!!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!