Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hozzátáplálásnál a babák...

A hozzátáplálásnál a babák mennyi nap alatt szoknak hozzá a kajcsihoz és mekkora adagot esznek meg?

Figyelt kérdés
Nálunk már kb. 3 hete alma kostolás van de az adag pici,pár kis kanál azt is nyalogatva. Száját nem is nyitja ki ugy látom. Már probáltam sült almát, és sütötököt de csak picit eszik belöle.Van ugy hogy 2 x probálom neki adni egy nap a kajábol de nem nagy az étvágya.
2009. márc. 24. 19:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
a kislányom a héten lesz 7 hónapos, 3 hete kap gyümölcsöt. Már sokfélét evett, a legtöbb ízlett is neki, szívesen is eszik, de még nem eszik meg egy teljes adagot semmiből, mindig hagy helyet a szopinak is. Én nem siettetem, ő tudja, mire van szüksége. Vannak olyan babák, akik szinte 1 hét után teljes adag gyümölcsöt megesznek, vannak, akik csak később térnek át a szilárd ételekre. Ez nagyon babafüggő. Nyugodtan próbálkozz más gyümölcsökkel is, hátha azok jobban bejönnek!
2009. márc. 24. 19:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős? Mi 5 hósan hozzákezdtünk, de mivel szinte csak minimális adagot fogadott el 1 hónapot szüneteltünk. Aztán minden gond nélkül elfogatta. Ha elfogadja 3 napig elég 1 fajtát adni. Ha már 3 hete nem léptetek előre szerintem legalább 1-2 hétre álljatok le a kóstolgatással. Nem marad le semmiről.
2009. márc. 24. 19:35
 3/5 A kérdező kommentje:
hát már én is gondoltam ma pont arra hogy le álunk mert ugy veszem észre nem kell neki és ne hogy undort váltson ki pár pici adagtol már szinte össze is szoritja a száját v. még a krumpilt meg probálom .5 hónapos
2009. márc. 24. 20:08
 4/5 A kérdező kommentje:
cumis üvegböl lehet hogy beszivná de az olyan körülményes
2009. márc. 24. 20:10
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm
2009. márc. 25. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!