Nem veszelyes ha 4 hetes babamat kenguruba teszem (chicco)?
Feltem a gerincet, mivel ma kiprobaltam es ugy latom, hogy ulo pozicioban van. nem terheli a kis gerincet? mi a velemenyetek (tapasztalatotok)?
Nem ugy van, hogy majd csak 6 honapos kor korul lehet ultetni?
-a csomagolason vilagosan irja, hogy 0 honapos kortol hasznalhato-
ja bocsi, fent egy kicsit elbambultam a megfogalmazast :D
babaval az olemben irtam... hihi
Nagyon rosszat tesz, hiába támasztja a gerincét, a gravitáció akkor is hat és nyomja a csigolyákat.
Nem is értem, hogy jut ilyen az eszedbe...
Az orvosod pedig remélem egyszer feljelenti valaki az ilyen tanácsokért. Jézusom, ilyen egy primitív barmot.
Ez a szakmám, édesem :)
Miért is tetted fel a kérdést? Ha csak helyeslő válaszokat fogadsz el, akkor minek kérdezel?
Tedd csak bele a kenguruba a babádat, ha te úgy látod jónak, aztán majd sírdogáljál az ortopédián a gyerekkel pár év múlva. Kár, hogy az ember a saját szüleit nem választhatja meg.
Arra gondolom van eszed, hogy a legdrágább rucikat, játékokat megvedd a gyereknek és ezzel kipipálva a "jó anya" szerepkör! Gondolkozni?! Azt neeem. Annyira azért mégsem akarunk jót a gyereknek.
Jó kenguruzást! Ja, már most vedd meg neki a rugós hintát és pár darab bébikompot is, hogy biztosra menjél! Gratulálok, IQ-light "anyuka" !
Ha 4 hetes a babád, akkor 2-3 hét múlva mentek csípőszűrésre és ott megkérdezheted az orvost arról, hogy mennyire egészségetelen a kenguru ilyen picike babánál.
A háziorvosok a belgyógyászathoz értenek, ez nem az ő szakterületük, kb annyit ér a szava ebben, mint a szomszédasszonyé :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!