lassan 1hete ilyen.a 11hónap alatt soha nem volt még csak piros se neki a feneke,de most...először csak pár apró piros pötty lett,aztán egyre több körülötte,aztán már ilyen összefüggő foltba jelentek meg ezek a pöttyök,és már a fütyijén is van,nem csak körülötte,és már néhol száraz is a teteje.Mi lehet ez,vagy mitől?Ekcéma?Mivel kenjem,vagy hova vigyem?Eddig sudocremmel,bepanthennel,neogranormonnal kentem,de semmi javulás.
ő sajnos szinte folyamatosan antibiotikumot szed,mert a doki állandóan azt ir fel neki mindenre,még ha egy picit piros a torka,akkor is...akkor lehet ennek is köze van hozzá.Holnap reggel elviszem a körzeti dokihoz,megmondom neki adjon beutalót a bőrgyógyászatra.Állandóan a fütyijét piszkálja,jobban mondva már tépi,az egészet,tisztába is alig lehet rakni,2ember kell(ene)hozzá....fürdésnél,mindig amint szabadon van.De attól gondolom nem lesz pöttyös mert tépkedi.De miért csinálhatja ezt?Másnak is csinálta?Normális dolog ez?Hiába veszem el a kezét,akkor hisztizik....vagy viszketne neki?
2011. jún. 22. 20:48
13/20 anonim válasza:
Látszatra nagyon hasonlókat produkál a bőr a combomon szőrtelenítés után, a bőrgyógyászom szerint egyszerű bőrirritáció.
Én napjában 1X bekentem bőrnyugtatóval, amúgy pedig hintőporral kezelem, fájni nem fáj, csak csúnya.
14/20 anonim válasza:
Ez biztos nem allergia,és nem a melegtől,sem pisitől,az inkább foltokban,vagy csalánkiütéses szokott lenni.Ez valami bőrfertőzésnek néz ki
15/20 anonim válasza:
ORvoshoz azért vidd el,mert ezt házi kenegetéssel már nem fogod tudni eltüntetni.A doki majd ad valami keveréket (nekünk erre Flucinar+Canesten+Bepanten keveréket írt fel) és két nap alatt helyrejön.Tanácsolnám,hogy váltsatok pelenkamárkát,mert nem biztos hogy bírja a bőre azt a fajtát ilyen melegben.A krém maradékát meg ki ne dobd,mert biztos elő fog még fordulni amíg pelust kell használnotok.
2011. jún. 22. 22:07
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm.Az a baj,hogy csak ez az egyféle pelus jött be,(libero)már rengeteget kipróbáltunk,de csak ez a jó,ebből nem folyik ki semmi.Mióta megszületett ezt használjuk,persze mellette kipróbáltunk rengeteget.A háziorvosban nem bizom,mert 1x volt "bőr"problémája a gyereknek a fején sokáig(nem koszmó),és szteroidos krémet irt fel,(locoid)(3hónapos volt akkor a fiam),amivel nem is lett volna baj,csak azt max 1hétig lehet használni,de ő 2hónap után is azt mondta kenjem azzal folyamatosan...és azóta is bármi probléma volt a fején vagy bárhol,azt mondta azzal kenjem...hát köszönöm..úgyhogy inkább bőrgyógyászhoz viszem.
2011. jún. 22. 22:38
17/20 anonim válasza:
Bőrgyógyász!
Nekünk boraxot írt, plusz kentem peru balzsamos ung.neonatórummal.
2011. jún. 22. 22:45
18/20 anonim válasza:
Sajnos akkor is el kell mennetek a gyerekorvoshoz, mert kell beutaló.
Legalábbis nálunk ha nincs beutaló, akkor kb. 2 hónap múlva van időpont (Miskolc, Megyei kórház). Beutalóval pedig sürgősségi ellátásnak minősül.
2011. jún. 22. 22:47
19/20 A kérdező kommentje:
jajj utolsó,én is miskolci vagyok:) Tudom hogy kell beutaló,már irtam is korábban hogy holnap reggel viszem a körzetihez,és kérek beutalót.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!